Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dilluns, 3 de març del 2008

Compromís per Paterna denuncia l'Ajuntament de Paterna davant de la Junta Electoral per presumpte delicte electoral



Agustí va utilitzar la xarxa municipal per a convocar un acte electoral
El grup municipal Compromís per Paterna ha denunciat este matí a l'Ajuntament de Paterna davant de la Junta Electoral per fer ús d'una convocatòria institucional per a dur a terme un acte de campanya. Les regidores de Compromís per Paterna, Loles Ripoll i Cristina Domingo, han volgut deixar constància d'esta manera el delicte electoral manifest en què ha incorregut el govern del Partit Popular de Paterna al instrumentalitzar una trobada veïnal per a publicitar els seus interessos partidistes. Amb esta actuació el govern municipal ha vulnerat indubtablement la Llei Electoral i ara serà la Junta Electoral la que avalue esta il·legalitat i prenga les mesures oportunes.
La realització d'este acte electoral encobert va tindre lloc dissabte passat 1 de març durant un passeig veïnal organitzat per l'Ajuntament de Paterna per a visitar el bosc de la Vallesa i concretament l'humitdal que fa poques setmanes es va dessecar. A la marxa van ser convocades amb els mitjans telemàtics del consistori totes les Juntes de Barri i col·lectius locals. El passeig, que va comptar amb l'assistència de nombrosos veïns i veïnes, es va convertir en un acte de campanya en què molts dels assistents van vore coartada la seua llibertat d'expressió i es van sentir enganyats, ja que havien acudit a una marxa didàctica per la Vallesa i no a una cita electoral amb el candidat popular Esteban González Pons. El cap de llista del Partit Popular va demostrar la seua actitud intolerant al enfrontar-se a membres d'Acció Ecologista Agró per demanar lliurement en una pancarta "Menys tales i més inversió" per al bosc. Davant d'esta manifestació, González Pons els va acusar de "boicotejar un acte electoral" en presència de la ciutadania i els mitjans de comunicació presents. Davant d'estos desafortunats fets molts dels assistents van abandonar la marxa al sentir-se enganyats i manipulats perquè "ningú havia dit que açò fora un acte electoral".
Des de Compromís per Paterna les regidores, Loles Ripoll i Cristina Domingo, han qualificat els fets com a inadmissibles i causa de possible delicte electoral i han lamentat que els populars recórreguen a dur a terme il·legalitats per a aconseguir els seus fins polítics.
Publicada: Levante-EMV, Valencia Hui, Hortanoticies