Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimecres, 23 d’abril del 2008

Compromís per Paterna demana a Agustí una compareixença pública urgent per a donar explicacions a la ciutadania


Ripoll ha qualificat d'intolerable el possible ús irregular de les dades personals de la ciutadania
La portaveu de Compromís per Paterna, Loles Ripoll, ha exigit este matí la compareixença immediata de l'alcalde de Paterna, Lorenzo Agustí, perquè explique qual és la situació real de la suposada vulneració de les dades personals de la ciuatadania. Loles Ripoll ha afirmat en este sentit que "ens han arribat informacions contradictòries i creiem que és necessari que Agustí comparega públicament bé per a desmentir esta informació, que ha sigut publicada a la premsa, o bé per a aclarir qual la irregularitat que ha comés l'Ajuntament de Paterna". La regidor ha mostrat la seua indignació davant d'esta greu situació perquè "és una qüestió que afecta directament la intimitat de la ciutadania: la protecció de dades està penada per la Llei de Protecció de Dades", ha recordat. "Creiem que la ciutadania mereix una explicació"
Loles Ripoll ha recalcat també "l'aposta que sempre ha fet el meu grup per la participació ciutadana, fruit del compromís i la convicció que la ciutadania mereix una altra gestió i ha de poder participar en els assumptes públics". "Hem aportat nombroses propostes i treballat de valent en el procés de pressupostos participatius, i de sobte ens hem trobat amb un PROCÉS PRESUMPTAMENT IRREGULAR, tant per un suposat ús indegut de les dades personals privades, com per la demora que de fet està tenint lloc en el procés de participació ciutadana", ha denunciat Ripoll.
"La ciutadania no es mereix esta gestió, amb il·legalitats, retards i desatenció per part dels seus representants polítics". L'equip de govern podria estar incorrent en una il·legalitat al no exercir la seua obligació de control a l'empresa encarregada de la publitramesa municipal. Així mateix, Ripoll hi ha acusat al govern municipal de desistiment de funcions al permetre i ser partícip de la demora i el funcionament irregular de la tan anunciada participació ciutadana. "Volem una explicació ja", ha conclòs la portaveu del grup municipal.

1 comentari:

Compromís per Paterna ha dit...

Que algú comente cosetes... Vaja interactivitat