Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

divendres, 30 de maig del 2008

Per la denuncia de Compromís per Paterna, Agustí ofereix a Ripoll negociar la rescissió del contracte amb FCC




Davant les denuncies fetes a la premsa per Compromís per Paterna, Lorenzo Agustí va reconéixer al ple d’anit les irregularitats que l’entitat ha comés i el descontent de la ciutadania, i ha convidat la nostra portaveu, Loles Ripoll, a "sentar-se a treballar per estudiar el inici d’un expedient que culminaria en la rescisió del contracte amb FCC". Nosaltres no formem part del govern i per tant no és la nostra funció la de prendre aquest tipus de decissions però sí la d’arreplegar les preocupacions i necessitats de la ciutadania i que ells reben els serveis necessaris amb la major qualitat. Evidentment entre aquestos serveis no ens referim a que l'IVVSA reforce la neteja en el barri de la Coma; ni que Aigües de València qui s'encarregue a partir d'ara d'algunes funcions de la neteja viària a la canyada; o que el PP pague a una persona de confiança per a vigilar a FCC en el compliment de les seues obligacions.
Però la nostra proposta consisteix en realitzar estudis diagnóstics necessaris per garantir que FCC porte a terme les correccions pertinents en la seua feina. De fet, Ripoll ha aclarit que "ens consta que l’empresa té voluntat per subsanar aquestes regularitats i que, per eixe motiu, s’ha reunit en varies ocasions amb l’alcalde de Paterna. La portaveu pot assegurar que la intenció de l’empresa és la d’oferir un servei correcte a la ciutadania, una qüestió que ha trsalladat a la nostra regidora un representant de FCC al transcurs d’una reunió que han mantingut aquest mateix matí. Aquest profesional ha oferit al nostre grup tota la informació i colaboració possible a fi de posar fi a aquesta desagradable situació per a tots.
A causa de esta denúncia i les irregularitats de l’empresa, Agustí ha oferit a Ripoll la intervenció de l’Ajuntament de cara a obrir un expedient que culmine en la rescissió del contracte de l’empresa concessionària. Hi ha queixes d’aquesta situació i de la brutícia dels barris, i per aixó Compromís ha exigit una actuació més contundent per part tant de l’Ajuntament com de l’empresa.
Per tot això, Ripoll ha valorat aquest matí l’oferiment de l’alcalde com una prova de que "el nostre grup te la raó", i a més evidencia la falta de decisió política del PP de Paterna.