Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dijous, 24 de juliol del 2008

Compromís acusa l’alcalde d’una possible irregularitat en la convocatòria del ple ordinari

La portaveu del grup municipal, Loles Ripoll, en una intervenció al plenari
Loles Ripoll –Iniciativa del Poble Valencià– portaveu de Compromís per Paterna, ha mostrat este matí la seua indignació davant de "el fet que l'alcalde de Paterna, Lorenzo Agustí, haja tornat a fer una de les seues a l'haver-hi inclòs en l'orde del dia del pròxim ple un punt que no està acompanyat d'expedient i que s'amaga davall l'epígraf de "assumptes d’interès municipal". Segons Ripoll, "és lamentable que el nostre grup municipal, Compromís per Paterna, no tinga accés al contingut d'este punt perquè Agustí haja protagonitzat una vegada més una altra alcaldada"'.
Per això, Ripoll ha assegurat que l'únic objectiu de l'alcalde és precisament evitar que l'oposició exercisca d'esta manera el seu paper fiscalitzador.
Ripoll, que ha qualificat l'alcalde de prepotent i antidemocràtic, hi ha acusat el govern del PP d'incórrer en una possible vulneració de l'article 46 2n E de la llei reguladora de les bases de Règim Local, segons la qual "en els plens ordinaris la part dedicada al control de la resta d'òrgans de la corporació haurà de presentar substantivitat pròpia i diferenciadora de la part resolutiva, havent de garantir de forma efectiva en el seu funcionament i, si és el cas, en la seua regulació, la participació de tots els grups municipals…".
"L'alcalde només perseguix la indefensió de l'oposició als plens, és una actitud poc democràtica i intolerant", ha afirmat Ripoll.
PUBLICADA: