Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimarts, 15 de juliol del 2008

Compromís per Paterna exigeix a Agustí que complisca el seu compromís perquè la Canyada tinga un servici d'urgències digne i adequat a les necessitats

Nou consultori de la Canyada
Actualment les urgències només funcionen els caps de setmana
El servei d'urgències de la Canyada no és el que va prometre l'alcalde Agustí. Només funciona els caps de setmana, i entre setmana acaba a les tres de la vesprada. Segons la regidora Cristina Domingo "açò no és el que va prometre Lorenzo Agustí als veïns i veïnes del barri. Este servei és deficitari per als habitants que té el barri a l'estiu, que arriben a més de 20.000. En qualsevol poble amb una població tan nombrosa no es qüestionaria la dotació d'un servei d'urgències digne, és a dir, amb cobertura les 24 hores del dia". El compromís de l'equip de govern era que les urgències funcionarien a l'estiu entre setmana a partir de les tres, però açò ha quedat en paper mullat.
En el ple passat, la regidora de Sanitat, quan se li va preguntar per esta qüestió, va dir que hi havia cinc metges equatorians que no havien pogut entrar en el país i que estaven destinats a les urgències de la Canyada, però res s'ha sabut d'estos facultatius. Les urgències de cap de setmana estan ateses per metges espanyols. Però pel que s'ha vist no hi ha dotació suficient de metges per a atendre a les urgències entre setmana. Compromís per Paterna exigim que el govern municipal del Partit Popular complisca el seu compromís i exigisca a la Conselleria de Sanitat una dotació digna per a les urgències.
http://www.hortanoticias.com/noticia.asp?ref=210867

1 comentari:

Anònim ha dit...

Lo de Agustí no tiene nombre, con una sonrisa nos engaña a todos. "Sisi" pero luego..