Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dilluns, 4 d’agost del 2008

Les milers d’al·legacions recollides per Compromís per Paterna forcen el PP a prometre una baixada de l’IBI que arriba tard

Compromís per Paterna vol agrair a les milers de persones que han firmat les al·legacions elaborades pel nostre grup municipal perquè han servit per a que el govern municipal del PP anuncie una rebaixa del percentatge de l’IBI per a 2009.
Com és sabut, Compromís per Paterna vam presentar una moció en octubre de 2007 per a que en 2008 l’Ajuntament rebaixara el tipus impositiu, i així la contribució no pujara més de l’augment de preus al consum.
Com que el PP es va oposar a esta rebaixa, Compromís per Paterna vam decidir apel·lar a la ciutadania per a que amb les seues al·legacions forçaren al PP a canviar d’opinió. Després de més de 5.000 al·legacions recollides en unes quantes setmanes, que han suposat una gran pressió popular, el PP ha reconsiderat la seua decisió i finalment ha anunciat una rebaixa del tipus impositiu per al 2009.
Compromís per Paterna continuem denunciant la pujada actual, sobretot tenint en compte la situació tan delicada que passen moltes famílies de la nostra localitat a causa de la crisi econòmica.
Volem comunicar a l’opinió pública que, a pesar de l’anunci fet per l’alcalde, Compromís per Paterna vigilarem que el PP porte a terme esta baixada de la contribució, i també exigirem una gestió municipal molt més racional. Actualment, el govern municipal ha disparat el gasto en personal de confiança i ha augmentat molt l’endeutament municipal, coses contradictòries amb una gestió seria i rigorosa.
NO A LOS "BOUS AL CARRER"
Ante el anuncio de llevar a cabo una consulta popular para decidir la celebración de los "bous al carrer", Compromís per Paterna queremos reiterar nuestra oposición a la consulta. Uno de los motivos por los que nuestro grupo nos oponemos a los "bous al carrer" es el evidente maltrato a los animales. Y no podemos olvidar que también es una práctica que denigra las personas que participan. Además, comporta peligrosidad que, en caso de accidente, podría conllevar la responsabilidad subsidiaria del ayuntamiento.
Estamos a favor de las consultas sobre temas de urbanismo y de otro tipo de asuntos donde pueda haber discrepancias entre la ciudadanía y haya que escuchar su opinión. Sin embargo, igual que pensamos que no se puede consultar a la población sobre si es o no conveniente maltratar a una mujer, o torturar a los animales de compañía como perros y gatos, creemos que es una aberración consultar si la gente quiere maltratar y torturar a los animales solo para diversión de algunos.
Además de todo eso, con la actual ordenanza municipal es imposible realizar "bous al carrer", ya que esta ordenanza, una de las más avanzadas del Estado en materia de protección de animales que fue aprobada con la unanimidad de TODOS los grupos municipales, regula en el artículo 11 la prohibición expresa de cualquier espectáculo que suponga maltrato o sufrimiento para los animales.
"No se puede consultar a la población sobre si es o no conveniente maltratar a una mujer, o torturar a los animales de compañía como perros y gatos. Es una aberración consultar si la gente quiere maltratar y torturar a los animales"
COMPROMÍS PER PATERNA INAUGURA SEU
Les formacions que donen suport a Compromís per Paterna, Iniciativa del Poble Valencià, Bloc Nacionalista Valencià i Els Verds Esquerra Ecologista, hem estrenat un nou espai de treball conjunt. A principis del mes de juliol, Compromís per Paterna va obrir al públic les portes de la seua nova seu en la plaça del Poble (Mestre Canós 2-2).
Des de la coalició volem agrair a totes les persones la seua assistència i el seu suport. Serem fidels a les nostres propostes de treball i al nostre compromís amb la ciutadania. Ací teniu la vostra casa.