Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimarts, 2 de setembre del 2008

Fulls número 3 del Butlletí: L’IVVSA paralitza els desahucis que està portant a terme al barri de la Coma

Des de Compromís per Paterna sempre hem recolzat a la ciutadania de la Coma en la seua voluntat per millorar el barri. En aquesta ocasió, el membre de Compromís, Josep Lluís Rodrigo, Rodri, va mostrar la seua preocupació per la situació precària que travessa el barri respecte a la vivenda. Anem de la ma dels veïns i veïnes de la Coma en la campanya de conscienciació sobre els problemes que pateixen davant de l’abandó de l'IVVSA (Institut Valencià de la Vivenda, de què depèn el barri) als darrers últims anys del govern del Partit Popular al País Valencià.
Hem de felicitar-nos totes i tots perquè finalment l’IVVSA ha donat marxa enrere en el programa de desahucis, encara que cal continuar pressionant perquè es solucionen tots els problemes pendents en el barri.
A més, des de Compromís per Paterna hem presentat una iniciativa per avançar en les qüestions que encara estan pendents en el barri:
Paralització de tots els expedients de denegació de prorroga dels lloguers.
Exigència a l’IVVSA de continuar abonant les ajudes pel lloguer a les famílies amb ingressos mensuals de sobre 300 euros.
Necessitat de dotar al barri del personal tècnic necessari per garantir el bon funcionament de les comunitats de veïns
Recepció efectiva del barri per l’Ajuntament, i en condicions.
Execució del Pla Estratègic per al barri de la Coma, que suposa una inversió de 4.506.750 euros en el barri.
Esta proposta va ser aprovada per tots els grups de la corporació en el ple municipal.
També, el grup parlamentari Compromís pel País Valencià en les Corts ha presentat una pregunta en què demana explicacions sobre els desahucis, les revisions de contractes, la retirada de les ajudes a lloguers, així com la revisió de l’aplicació del reglament 75/2007 de 18 de maig.
Animem la ciutadania de la Coma a continuar pressionant la Generalitat per reivindicar el seu dret a una vivenda en condicions dignes i de qualitat, segons obliga la Constitució Espanyola. En aquest camí treballarem colze a colze amb ells per impulsar la inversió de 4 milions i mig d’euros i la recepció del barri, que redundarà en una millora de la convivència i la qualitat de vida en la Coma.
Loles Ripoll, portaveu de Compromís per Paterna