Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimarts, 14 d’octubre del 2008

LES INUNDACIONS EN ELS GARATGES DEL CARRER 232 FAN MÉS EVIDENT LA NECESSITAT DE LES OBRES EN EL BARRANC BARAT DE LA CANYADA



Amb la canalització de la zona verda del Col·legi Britànic, s’ha col·lapçat la canonada general, que ha inundat els garatges dels xalets del carrer 232
Agustí fa el que critica

El carrer 232 es va conventir en un riu fa dos dies perquè la nova canonada que arreplega les aigües pluvials de la capçalera del barranc de la font, i que ha sigut construïda com a protecció contra inundacions del nou col·legi britànic, ha portat l’aigua de la pluja a la canonada general d’aigües fecals, i això ha provocat el desbordament de la canonada general per tot el carrer 232, i ha afectat a la fila d’adossats que estan ubicats allí, ocasionant inundacions en els garatges. Esta zona és, precisament, on conflueixen el barranc de la Font i el Barat, i encara no hi ha autorització per a fer les obres de canalització ni finançament per a les obres. Per això era probable preveure que construir una canalització aigües amunt que anara a parar a una canonada que passa per un barranc que encara està sense canalitzar provocaria els desastres que han ocorregut.
Segons Loles Ripoll, portaveu de Compromís per Paterna, "la classe magistral que sol donar l’alcalde Lorenzo Agustí sobre que primerament s’han de fer les canonades de baix i després les de dalt, no se l’ha aplicada a ell mateixa, en l’única construcció que ha realitzat com a alcalde. Agustí construeix al revés del que predica".
L’Ajuntament havia promés que el mes de setembre tindrien l’autorització per a començar les obres del barranc Barat i hem arribat al mes d’octubre sense l’autorització del projecte ni el finançament per a portar-lo a terme. Les fotos que adjuntem són algunes de les destrosses que ha ocasionat l’aigua precisament en la zona del barranc Barat.
http://www.lasprovincias.es/valencia/20081014/horta/canalizacion-aguas-fecales-inunda-20081014.html
http://www.hortanoticias.com/noticia.asp?ref=245675