Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimecres, 1 d’octubre del 2008

Compromís demana l'arxiu dels expedients de desahuci iniciats en la Coma i exigeix la modificació del decret de protecció pública a la vivenda


Compromís pel País Valencià presentarà a les Corts una proposta de resolució per a instar al Consell a prendre mesures de forma ràpida
La portaveu de Compromís per Paterna, Loles Ripoll, ha exigit este matí l'arxiu dels expedients de desahuci iniciats en la Coma i la modificació urgent del decret que regula la protecció pública a la vivenda en els punts que fan referència als ingressos familiars, ja que actualment es requerien uns ingressos de 300 euros per a llogar les vivendes en el barri, quantitat que afortunadament és sobrepassada cada vegada per més famílies. Davant de l'amenaça de desahuci per a estes famílies amb ingressos superiors a 300 euros mensuals, Compromís per Paterna va denunciar la situació d'indefensió en què es trobava la ciutadania del barri. A més a més, els veïns i veïnes de la Coma van començar una campanya de conscienciació sobre els problemes que travessa el barri, i estes necessitats van quedar reflectides en una moció que va elaborar el nostre grup municipal i que el ple va refrendar per unanimitat.

Enfront d'estes accions, el Consell ha adoptat la mesura transitòria d'augmentar el límit d'ingressos de 2.5 a 3.5 vegades l'IPREM (Indicador Públic de Renda d'Efectes Múltiples, que és l'índex de referència a Espanya per al càlcul del nivell d'ingressos). Per a Ripoll "això és una bona notícia, però insuficient, ja que pot ser modificada o deixar-se en suspens en qualsevol moment". Per això, des de Compromís per Paterna hem fet arribar al Consell per mitjà dels nostres representants parlamentaris una proposta de resolució urgint la modificació de l'actual decret 75/07, de 18 de maig, i demanant que prenga totes les mesures necessàries per a estabilitzar la situació de les famílies, fins i tot oferint-los l'opció de compra. Així mateix, hem demanat que l'IVVSA continue abonant les ajudes per al lloguer a les famílies amb ingressos mensuals al voltant de 300 euros. Des de Compromís, Loles Ripoll, a més d’exigir que s'arxiven tots els expedients de desahuci iniciats, ha volgut sumar-se a les denúncies veïnals que urgeixen la revisió del criteri de bonificacions i que es rebaixen els barems per a accedir a estes.
http://www.hortanoticias.com/noticia.asp?ref=242602

1 comentari:

Anònim ha dit...

Y ganando el PP en el barrio...y ahora los deja más sólos que la una y es que dónde hay patrón no manda marinero. El Camps es mucho Camps y dá puestos de trabajo y listas electorales por doquier.
Y el guaperas cada vez defiende más a su jefe que para eso lo tiene quecolocar más arriba...
Deberíamos apoyar a los vecinos de La Coma.
La Asociación de vecinos debería contactar con asociaciones del resto del pueblo.