Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimarts, 21 d’octubre del 2008

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana incompleix el seu compromís d'augmentar les freqüències en 2008


Fa més d'un any la gerent de FGV, María Luisa Gràcia, es va comprometre que les freqüències del metro de la línia 1 començarien a augmentar en 2008. Eixe termini ja ha passat. Tal com ha denunciat la portaveu de Compromís per Paterna, Loles Ripoll, "hem exigit repetidament a la responsable de FGV que augmenten les freqüències".
Ara, la gerent ha anunciat en els mitjans de comunicació que les freqüències seran molt més curtes en hora puntes a finals de 2009 quan "el que és necessari és que les freqüències no superen en cap cas els 30 minuts durant tot el dia", com ha recalcat la regidora de Compromís. En estos moments hi ha cinc franges horàries de més de 40 minuts d'interval, la qual cosa suposa un servici molt pitjor que el que hi havia a principis dels anys 90.
Segons Ripoll "açò és absolutament intolerable i tercermundista i ha de solucionar-se immediatament. És incomprensible que per a una població de més de 200.000 habitants –que és la població que residix entre els termes municipals de Paterna fins a Llíria– hi haja unes freqüències que no existien ni en els anys 80, que eren durant tot el dia de 30 minuts. Ara, la Sra. Maria Luisa Gràcia ha declarat que posarà en marxa trens semidirectes. Segons Ripoll "açò és injustificable quan a tècnicament al nostre grup municipal se'ns ha comunicat que és viable augmentar les freqüències amb TRENS NOMALES QUE PAREN EN TOTES LES ESTACIONS, ja que en cas contrari este augment de freqüència no es notarà en els baixadors –hi ha dos en el nostre terme municipal, Santa Rita i la Vallesa, i molts més en la resta de la línia.
Per tant, "ja que la Sra. Gràcia només es comunica amb la ciutadania i amb el nostre grup per la premsa, volem constatar a través d'este mateix mitjà que és impresentable este retard d'un any i a més que només vullga augmentar les freqüències amb trens semidirectes inclús havent-hi freqüències de més de 45 minuts en cinc trams horaris".

1 comentari:

Anònim ha dit...

Lo del transporte publico es increible, lo de la linea 1, sin comentarios y los familiares de las victimas hundidos en la miseria de la falta de respeto de los que nos gobiernan aqui.Si es que lo del AVE es otra "milonga". Prefiero llegar a hora a trabajar que los ricos lleguen pronto a Madrid, solo por estadistica somos bastantes mas los de mi grupo.