Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimarts, 18 de novembre del 2008

15… anys… té…..Bassot

L'Associació Cultural Bassot està a punt de trobar-se amb " la xiqueta bonica" ja que dissabte que ve, 22 de novembre, celebrarà la festa del seu XV aniversari. La jornada de festa començarà a les 19:30 hores de la vesprada, amb un recital poètic i amb la presentació de diversos llibres: Malaurança de l'hora vella, del jove poeta Alfons Navarret, Bastir la mar endins, de Maria Carme Arnau i Orts i Estellesiana de Gaspar Jaén i Urbán. A continuació, tots els socis i amics de Ca Bassot s'assentaran a la taula per a celebrar el sopar especial d'aniversari a la qual és necessari inscriure's abans del dijous, 20 de novembre. Per un preu de 15 euros, els interessats a assistir poden confirmar la seua assistència cridant al 96 129 62 05 o bé, escrivint un correu de confirmació a tbbassot@gmail.Com.

El fi de festa arribarà de la mà del grup de folk Trencaclosques, amb un concert que començarà en la seu de Bassot (C/ Bisbe Muñoz, 52) a les 22:30 h de la nit. Trencaclosques interpretarà peces del seu últim treball, Illes flotants i, probablement farà sonar noves peces sobre les quals es troben treballant en esta temporada.
Tant el jove escriptor Alfons Navarret com dos dels components de Trencaclosques, Teresa i Vicent, protagonistes de la nit d'aniversari de Bassot, són també col·laboradors habituals de Burjassot Ràdio, el primer amb un programa literari, Mes de Muses (dilluns d'11 h a 12 h a Burjassot Ràdio, 93.8 fm) i els segons amb l'espai de rondalles i mentides, en el que cada dilluns Teresa i Vicent s'embarquen en un emocionant viatge pel savi món de la tradició oral.