Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

divendres, 5 de desembre del 2008

Compromís per Paterna demana que l'Ajuntament canvie les contractacions per a estalviar, evitar l'opacitat i augmentar la transparència


La portaveu de Compromís per Paterna, Loles Ripoll, ha presentat una moció en què proposa que s'evite la partició de factures per a aquells gastos que en sumes finals superen els imports establits i per tant haurien d'eixir a concurs públic; també proposa que quan existisquen diverses factures a un mateix proveïdor de forma continuada isquen també a concurs per a obtindre preus avantatjosos.
Ripoll ha explicat que és la millor manera de garantir transparència i igualtat d'oportunitats, perquè els treballs de disseny, impressió, subministraments informàtics, etc., puguen ser objecte de concurs públic i no es donen a una empresa a dit perquè es tracta de sumes menors. Cal recordar que un regidor de l'equip de govern va ser cessat per possibles irregularitats en les facturacions. El Sr. Agustí es va assabentar després d'haver-se realitzat els servicis.
"És la millor manera d'intentar controlar en què es gasta els diners de la ciutadania l'ajuntament i per descomptat a qui se li està oferint el treball i els diners", ha manifestat la regidora.