Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimecres, 3 de desembre del 2008

Compromís per Paterna exigeix que FGV augmente les freqüències des de Paterna fins a Llíria TOT EL DIA


La regidora de Compromís per Paterna, Cristina Domingo, ha manifestat aquest matí la seua indignació davant l'anunci de FGV d'incrementar les freqüències de metro al matí fins a L'Eliana. Domingo s'ha preguntat si es que els responsables de FGV pensen que els treballadors i treballadores no tornen a la seua casa, ja que només han incorporat un nou comboi per a la franja de tornada, a las 13 hores concretament. A la vesprada, la resta de trens son a la mateixa hora que abans.
Per tot això, la regidora de Compromís ha reiterat: "És que la gent no torna del seu treball?". "Que augmenten les freqüències de vesprada és fonamental i que ho facen amb urgència", ha declarat Domingo. La regidora ha recordat que FGV està incomplint els acords que havia adquirit per a millorar les freqüències en 2008. Ara, la gerente de FGV anuncia que augmentarà les freqüències en gener de 2009 només al matí i només fins L’Eliana. És intolerable.
http://www.hortanoticias.com/noticia.asp?ref=262257
http://www.lasprovincias.es/valencia/20081203/horta/plataforma-minutos-decepcionada-ferrocarrils-20081203.html
http://www.eltorrenti.com/editoriales/200812-1/20081202-034.htm
http://www.eltorrenti.com/editoriales/200812-1/20081202-026.htm

2 comentaris:

Anònim ha dit...

COMPROMIS mi preguta es si sesabe algo de las empresas mixtas y de consergeria gracias

Anònim ha dit...

Aún se tiene que aprobar en pleno. nosotras votaremos a favor de la municipal SOLO, no de las mixtas porque no son públicas. La consergeria se asumira con la pública con lo que mejoraran las condiciones de trabajo y algunas cosas más. SI NECESITA ALGO MÁS PUEDE LLAMAR O PASARSE POR EL DESPACHO. GRACIAS A USTED.