Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dilluns, 19 de gener del 2009

LOLES RIPOLL, DAVANT LA MORT D'UN VEÍ DE PATERNA PEL RETARD DE L'AMBULANCIA






Compromís denuncia el desistiment i hipocresia de Lorenzo Agustí i demana la dimissió de la regidora de Sanitat, Marisa Ferré

La portaveu de Compromís per Paterna, Loles Ripoll considera que la mort d'un veí de Paterna ahir "ha posat en evidència de forma dramàtica el desistiment i hipocresia del govern del PP de Paterna, ja que des de fa un any i mig hi ha una ambulància i encara no s'ha posat en funcionament". Ripoll ha recordat que "hem preguntat moltes vegades en el ple sobre la situació d'eixa ambulància, i la senyora Ferré em contestava que pareix mentida que vosté no sàpia els tràmits administratius que s'han de dur a terme per a posar en marxa una ambulància". "Si hi ha un interés i es valora la urgència de dur a terme una actuació els tràmits administratius es reduïxen considerablement", ha destacat Ripoll.
A més, Ripoll ha constatat que a l'octubre del 2008 es va adjudicar provisionalment el servici d'ambulància a una empresa i el 19 de desembre es va deixar sense efecte eixa adjudicació perquè el servici l'anava a dur a terme l'empresa municipal SML, en funcionament este mes de gener. L'ambulància havia d'haver-hi actuat provisionalment fins que el seu funcionament en l'empresa municipal fóra un fet.
Per tot açò la portaveu ha exigit responsabilitats a l'equip del govern del PP, a l'alcalde Lorenzo Agustí, i ha sol·licitat la dimissió de la regidor de Sanitat.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

nose para que tenemos concejala de sanidad, nada mas que para pasear su melena rubia pero cuando toca apechugar con las responsabilidades de su ineptitud se esconde tras su alcalde.
La ineptitud de esta concejal puede haber sido determinante para la sanidad de los paterneros al no poner en funcionamiento el único proyexto que dependia del ayuntameinto poner en funcionamiento una miserable ambulancia pero es mas importante pasearse en la politica de la farandula y la fiesta de este nuestro alcalde que cumplir con las obligaciones de concejal.

Anònim ha dit...

Lo que tenia que hacer es dimitir, no le hacen caso ni los de su partido en la conselleria, le debía de dar verguenza, los medicos de la Canyada ¿aún están retenidos en una aduana?.
Yo tampoco sé para que está ésta señora, para las competencias que tiene y lo que hace