Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

divendres, 13 de febrer del 2009

COMPROMÍS DENÚNCIA LA PARÀLISI NEGOCIADORA DEL PP AMB FCC QUE ESTÀ PERJUDICANT ELS BARRIS














El servici de neteja té greus deficiències i Paterna està cada vegada més bruta

L'equip de govern del Partit Popular de Paterna va aprovar fa un any i mig una moció en què s'acordava crear una comissió de treball per a estudiar la contracta amb FCC, l'empresa adjudicatària de la recollida de residus. Esta comissió estaria facultada per a renegociar a la baixa el cost de la prestació del servici de neteja viària. “El Partit Popular ha tingut temps suficient per a complir els punts d'una moció que el mateix va redactar, va presentar i va aprovar, però a hores d'ara ni tan sols s'ha creat la comissió de treball”, ha denunciat Loles Ripoll, portaveu de Compromís per Paterna.

La recollida del fem contínua amb moltes deficiències en tots els barris, però no obstant això en els pressupostos de 2009 la seua consignació ha pujat 355.000 euros. Per a justificar este increment el Partit Popular ha al·legat que estan començant a pagar una part de les factures de FCC. Segons ha referit Loles Ripoll, esta excusa deixa oberta alguns interrogants. Quina part del deute històric han començat a abonar? Quan pagaran la resta?

Tal com ha manifestat Ripoll, una cosa si que està clara: “la gestió de la contracta del fem és desastrosa, ni han rescindit el contracte a l'empresa, com va anunciar l'anterior regidor de Servicis, ni l'han renegociat a la baixa, i mentrestant pagarem molt més pel mateix servici”.

El desinterés del govern del PP de Paterna en este tema és manifest. Fa un any van idear un eslògan, “Paterna verda i neta”, però amb eslògans no es neteja la ciutat. Segons Ripoll, “fa falta estudiar si hi ha incompliments per part de la contracta, però el no posar en marxa esta comissió només està generant desconfiança per la nostra part. Ens preguntem què hi ha darrere d'este incompliment, si només desídia o alguna cosa més, i mentrestant, els barris de Paterna seguixen bruts i la ciutadania es queixa, i amb raó”.

Expedient sancionador

A més, la regidora ha ressaltat que el PP està duent a terme una estratègia malintencionada al deixar prescriure les infraccions, faltes i sanciones interposades a FCC. Compromís per Paterna ha sol·licitat a la secció de Contractació de l'Ajuntament un informe sobre l'estat d'estes irregularitats. Segons es pot comprovar en el document adjunt, l'equip de govern va entregar al departament de Contractació l'informe sobre l'incompliment de la contracta de neteja el 28 d'octubre del 2008, però les infraccions corresponen al període de novembre del 2007 fins a abril del 2008. “Açò és una prova de la desídia del Partit Popular que està permetent intencionadament que Paterna tinga un servici de neteja desastrós”, ha conclòs la regidora.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

teneis la boca muy negra y muy sucia

Anònim ha dit...

Porque ??????
Por decir 4 verdades bien dichas????

Anònim ha dit...

el tasazo de la basura la puso el psoe y eu con los votos positivos de loles ripol y cristina domingohesa verda no la dicen las concejalas nuestro alcalde hesta devolviendo el dinero cobrado ilegalmente impuesto por el psoe y loles y cristina heso no lo dicen nuestro alcalde es mas honrado devuelve el dinero hal pueblo