Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

divendres, 27 de març del 2009

LA PORTAVEU DEL PP DE PATERNA S'ENFADA PER LA REPERCUSSIÓ MEDIÀTICA OBTINGUDA PER COMPROMÍS AMB LA SEUA PROPOSTA DE CARRERS AMB NOM DE DONA


Sara Álvaro ha mostrat el seu malestar a la premsa per entrevistar la portaveu de Compromís



La portaveu del Partit Popular de Paterna, Sara Álvaro, ha increpat este matí a una companya periodista després d'entrevistar a la regidora de Compromís per Paterna, Loles Ripoll, a col·lació de la proposta del grup municipal sobre la feminització de la guia de carrers de Paterna. Segons Loles Ripoll, l'actuació que ha protagonitzat este matí la portaveu del PP demostra la seua falta d'elegància i actitud democràtica. Sara Álvaro ha mostrat la seua indignació davant de la presència mediàtica que ha obtingut Compromís per Paterna al difondre la seua pròpia proposta.

Per això, Ripoll ha criticat la prepotència de l'edila popular i ha ressaltat que “nosaltres hem sigut elegants i hem transmès la nostra proposta sense ometre que el govern municipal l'ha acceptada i que serà l'Ajuntament qui l'aprove, i açò no ho podem dir desgraciadament del Partit Popular que ha escenificat esta "pataleta" a l'entrada de l'Ajuntament i poc abans d'iniciar-se la lectura del manifest de repulsa contra la violència de gènere, que se celebra cada mes per a recordar en silenci a les víctimes del masclisme”.



Ripoll ha volgut recordar que la informació de Compromís sobre esta iniciativa arreplegava literalment el titular següent: el govern municipal accepta la proposta de Compromís per Paterna: per cada nou carrer dedicat a un home, hi haurà tres per a dones. Així mateix, Loles Ripoll ha recalcat que ha sigut la regidora popular de l'àrea de Convivència, María Villajos, qui ha complit amb la seua obligació al articular el protocol de nomenclatura de carrers que va impulsar Compromís per Paterna.