Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimecres, 20 de maig del 2009

Camps compareix hui davant el TSJ de València pel 'cas Gürtel'






Després de la declaració de la seua 'numero dos', el president valencià, imputat per presumpte suborn, acudeix al tribunal

Arriba el torn de Francisco Camps davant el jutge. Després de les declaracions d'ahir del secretari general del PP valencià, Ricardo Costa, i del ex vicepresident del Consell Víctor Campos, el president de la Generalitat compareix hui a les deu del matí en el Tribunal Superior de Justícia de València, imputat per un suposat delicte de suborn relacionat amb la trama de corrupció massiva dirigida per Francisco Correa i que esquitxa al PP.

Llegir més

2 comentaris:

Anònim ha dit...

TIO PACO, EL CURILLA, SALDRÁ EN LIBERTAD CON CARGOS.

DESDE LUEGO, EL DESPLIEGUE QUE HAN MONTADO A LA ENTRADA AL TSJCV NO TIENE PRECIO. ES LO MÁS VOMITIVO QUE HE VISTO EN TIEMPO, TRAS LOS ABRAZOS QUE REPARTIÓ A LAS VÍCTIMAS DEL METRO, AL DÍA SIGUIENTE DEL SINIESTRO.

¿¿CONFIAMOS EN LA JUSTICIA?? YO NO LO HARÍA.

Anònim ha dit...

Sra Ripoll si va a declarar, tranquila que la acompañaremos pero sin tambores ni trompetas, que hagan el ridiculo ell@s, el mejor apoyo es tener en cuenta a la gente que esta trabajando en el ayuntamiento por el pueblo y no ver a concejal@s que no pegan alo al agua.
El mejor apoyo es el voto.