Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dijous, 14 de maig del 2009

INDIGNACIÓ EN COMPROMÍS PER PATERNA DAVANT EL PROJECTE DEL SEGON BY PASS


Compromís per Paterna vol manifestar la seua més forta indignació i rebuig al projecte de segon by pass en el tram que travessa Paterna pels següents motius:

– S'ha dissenyat amb nocturnitat i traïdoria, i mentint a la ciutadania. Quan el director general d'Infraestructures assegurava als representants veïnals que el by pass no travessaria Paterna, molt possiblement estaven dissenyant la nova infraestructura. Més encara: quan en gener de 2009 el delegat del Govern també assegurava que no tenien previst executar el projecte, probablement estava en fase avançada de redacció, perquè un projecte de més de 3.000 folis i amb un important treball d'enginyeria no es pot improvisar. Per tant, considerem molt greu que es mentisca a la ciutadania per a així no tindre conflictes socials.

– El nostre grup municipal està estudiant el projecte oficial del Ministeri, i contràriament al que afirma José Vicente Pedrola, sobre que alguns trams anirien soterrats, només hem pogut observar que hi haurà 2.840 metres que aniran més baixos que el nivell del sòl, però en cap cas en túnel, és a dir, el projecte oficial no inclou cap túnel per Paterna.


El projecte oficial no inclou cap túnel per Paterna

– Per tant, ací hi ha hagut un altre engany a la ciutadania quan fa poques setmanes el Grup Socialista de Paterna anunciava que el delegat del Govern els havia assegurat que el segon by pass passaria en túnel per Paterna. Una altra afirmació que ara es demostra que era gratuïta. És lamentable que el Grup Socialista de l'Ajuntament de Paterna es desmarcara de la resta de grups municipals i no votara la moció conjunta que exigia al Ministeri un altre traçat per al nou by pass assegurant que el túnel era la millor opció, quan ara s'ha pogut comprovar que el Ministeri de Foment no ha previst cap túnel per al tram de Paterna.

– Per últim, fem una crida a que el grup municipal socialista reconsidere la seua posició i es torne a sumar al consens dels grups municipals de l'Ajuntament Paterna.