Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimecres, 17 de juny del 2009

COMPROMÍS PER PATERNA PROPOSA UN PLA PERSONALITZAT PER AL PAGAMENT DELS IMPOSTOS LOCALS

Davant la greu crisi econòmica que estem travessant, el grup municipal Compromís per Paterna ha elaborat una proposta perquè s'implante la personalització del pagament dels impostos municipals. “Des de l'Ajuntament s'ha de fer un esforç afegit i adoptar totes aquelles mesures que siguen viables legalment i que puguen contribuir a donar facilitats als nostres conciutadans a l'hora de complir amb les obligacions que tenen amb l'administració local, entre elles la del pagament dels tributs municipals”, ha destacat la portaveu d'aquest grup, Loles Ripoll.

Concretament, el pla que Compromís per Paterna elevarà al Ple de l'Ajuntament planteja que s'establisca per als ciutadans/as que així ho solicten un Pla Personalitzat per al pagament dels impostos. Per això, han de modificar-se les normes de recaptació municipal o adoptar les quals corresponguen perquè la ciutadania pugua demanar de manera individualitzada el fraccionament d'alguns o de la totalitat dels impostos o taxes que el servei de recaptació municipal gira anualment sense cost afegit. Ripoll ha puntualitzat que aquesta mesura afavorirà especialment a aquells col·lectius que estan més castigats per la conjuntura econòmica: “l'hem elaborat pensant en aquest col·lectiu de persones en situacions d'especial protecció com parats, jubilats i pensionistes, famílies amb rendes baixes, etc".

Cada vegada són més els municipis que estan adoptant aquest tipus de mesures que estan orientades a acomodar el pagament de les obligacions tributàries en moments que el pagament en un sol acte pot ocasionar distorsions financeres greus a les butxaques de moltes famílies.

La portaveu de Compromís considera per això que Paterna no pot quedar-se a la cua en això i deixar de costat a la ciutadania: "amb el fraccionament es podria vore alleugerida la situació per la qual passen moltes famílies que han de fer un sobreesforç, per exemple, per a abonar l'IBI".

Publicada:

http://www.hortanoticias.com/noticia.asp?ref=333760

http://www.eltorrenti.com/editoriales/000179.htm
http://www.paternaaldia.com/index.php/politica/208-compromis-per-paterna-propone-un-plan-personalizado-para-el-pago-de-los-impuestos-locales
http://www.paternaahora.com/index.php?option=com_content&view=article&id=253:compromis-per-paterna-propone-un-plan-para-el-pago-de-los-impuestos-locales&catid=49:compromis-per-paterna

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Estaría muy bien y aunque digan que la tasa de basura y del emtre la van a devolver, ni caso, hay otros impuestos como el del IBI que es muy alto, sobre todo con la subida del PP.
A ver si lo tienen en cuenta y luego QUE LO HAGAN.
A veces votan a favor propuestas y luego na de na...

Anònim ha dit...

la politica del humo si si si y luego na de na no me fio de estos del pp