Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimarts, 16 de juny del 2009

LA CONNEXIÓ CICLISTA AMB VALÈNCIA, BLOQUEJADA DES DE FA UN ANY


El govern municipal no està fent res per desbloquejar les obres de canalització del barranc d’En Dolça, paralitzades des de fa mig any



Les obres de canalització del barranc d’En Dolça són molt necessàries per a Paterna, ja que evitaran les inundacions que les pluges produïxen en el barri de Campament. Estes obres van començar fa més d’un any, i per a poder realitzar-les es va tancar la carretera que travessa l’horta des d’enfront del col·legi La Salle. Fa quasi mig any les obres es van paralitzar i, segons ha pogut saber Compromís per Paterna, els motius són una falta d’acord econòmic entre la empresa concessionària i l’adjudicatària. Segons sembla, les excavacions eren molt més costoses del que s’havia previst inicialment, ja que va aparéixer roca massissa, que va encarir molt els treballs perquè en comptes d’avançar un metre i mig diari com estava previst, només es podien excavar al voltant de mig metre diari, per la duresa de la roca. El resultat: la paralització de les obres, amb el consegüent perjudici per als veïns i veïnes de Campament, i també per als usuaris d’esta via, pocs cotxes, però molts ciclistes que la utilitzaven per a arribar a València per ser una via amb poc de trànsit. D’altra banda, molts vianants tampoc poden transitar pel camí, ja que només estan autoritzats a passar els propietaris dels camps pròxims.



Ara, els ciclistes han d’anar a València per la carretera paral·lela a Benimàmet, que és molt perillosa per l’intens trànsit de cotxes. En el passat ple municipal, una veïna es va queixar a l’alcalde i li va preguntar que quan recomençarien les obres, i este no va saber què respondre. Segons Loles Ripoll, membre d’Iniciativa i portaveu de Compromís per Paterna: “podem entendre que s’hagen produït imprevistos, però el govern municipal ha d’intentar desbloquejar la situació per a acabar unes obres tan necessàries i obrir esta via. El que caracteritza uns bons gestors és saber afrontar els imprevistos amb resolució, i també amb capacitat de negociació. Ara per ara, sembla que a l’equip de govern li falta un poc de cada cosa”. Compromís tornarà a insistir en el pròxim ple sobre esta qüestió, i demanarem que s’intente arribar a un acord amb l’empresa i desbloquejar la situació.

Publicada:
http://www.pagina26.com/comunitat-valenciana/xuquer-turia/8351-bloquejada-la-connexio-ciclista-de-paterna-a-valencia-.html

4 comentaris:

Anònim ha dit...

¿ Que estába esperando el alcalde después de más de un año, que lo denunciarais?. Y ellos con todos los que son no se habían dado cuenta. Es que es muy fuerte.
No podrá decir que desde vuestro grupo minoritario en la oposición no os estaís preocupando por el pueblo.
Gente como vosotros necesita en su equipo... que trabajen más por el pueblo.
Y es que de verdad las mayorias absolutas huelen a podrido.

Anònim ha dit...

Es una situación bastante deprimente, la noticia en si, y luego ver que ahora el acalde dice que se va a mover, despues de que mandarais la nota de prensa.¿nos quiere hacer creer que no lo sabía?.
Para que tanto concejal y tanto asesor?.
Encima está al lado de su mansión y no lo veía.

Anònim ha dit...

Gracias por la nota ahora parece ser que gracias a ella el acalde se va a mover. Es bastante vergonzoso.
Lo que está claro es que son los únicos que averiguan y denuncian situaciones del pueblo que además sirven para que tomen medidas.
Son la unica oposición y además constructiva.
El alcalde debería aprender de su trabajo y poner a raya a los suyos, dá la sensación que no saben o no quieren.
Eso si a las procesiones van en manada, ya pueden rezar, ya que toda la ayuda que les llegue, para iluminarse es poca.
Algunos de los y las concejales así como de asesores están para ejercicios espirituales, pero en la India a ver si mientras van y vienen, el alcalde es capaz de cojer a otros y mejorar su forma de gobernar.

Anònim ha dit...

Es que no tienen verguenza ¿ pues no ha tenido que ser un grupo con dos personas,y de la oposición las que denuncien para que el señorito empiece a hacer algo?.
Les va a tener que regalar un "pin", por hacer el trabajo que trndría que hacer su equipo.PORQUE LUEGO LA MEDALLA Y LA FOTO SE LA APUNTARA EL