Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dijous, 25 de juny del 2009

UNA IMPREVISIÓ DEL GOVERN MUNICIPAL DEL PP GENERA SOBRECOSTOS


Les presses per aprovar els projectes del Pla Zapatero estan provocant l'aparició de problemes de caràcter tècnic, com els que han aparegut en la canalització del barrac de la Font a la Canyada, on els tècnics municipals havien proposat modificar totalment aquest projecte a causa de la gran quantitat de canalitzacions de serveis que passaven per aquest carrer.








(foto: últimes pluges a la Canyada)

El projecte aprovat suposava una rotonda la canalització del Barranc de La Font que passa pel carrer 504 produint greus inundacions als veïns que han d'adoptar mesures d’autoprotecció per a evitar que l'aigua inunde les seues cases i garatges.

Només començar les obres, els tècnics han advertit que el gran nombre de les canalitzacions de serveis que discorren per aquest carrer dificultava greument la seua execució pel que havien decidit reduir a la meitat la secció de la canalització i recuperar un vell projecte amb un dipòsit de tempestes en la capçalera del Barranc, aigües dalt, i l'execució d'una calçada que “canalitzara en superfície” tot l'excés de les aigües en els grans episodis de pluges.

Aquesta falta de previsió ens sembla inacceptable i sorprenent, perquè el canvi de projecte suposava reduir el diàmetre del col·lector de pluvials amb unes dimensions clarament insuficients per a canalitzar i recollir tota l'aigua del barranc, podria haver ocasionat desbordaments i majors problemes dels quals pretenia resoldre.

Aquest canvi de projecte ha mobilitzat als veïns, que han dut l'assumpte a la Junta de Barri, i que han provocat una reunió a peu d'obra amb l'equip de govern, realitzada en el dia d'hui, amb un resultat favorable a mantenir el projecte original.

El projecte que finalment es realitzarà serà l'inicial, però el govern municipal haurà de fer-se càrrec dels sobrecostos. Tal com ha afirmat Loles Ripoll: “en la delicada situació econòmica de l'Ajuntament de Paterna, creiem que és necessari que els projectes municipals es concreten i precisen més, ja que, com ha passat en aquest cas, poden suposar en el futur major despesa de l'inicialment projectat, i com a conseqüència d'això, que altres projectes deixen de realitzar-se i per això exigim explicacions”.

Llegir més:
http://www.hortanoticias.com/noticia.asp?ref=337650

http://www.eltorrenti.com/editoriales/000447.htm

1 comentari:

Anònim ha dit...

Cagada del equipo de gobierno y punto a favor de los vecinos,y de Compromìs por apoyarles esto nos anima a que presionemos cuando observemos irregularidades o "chorradas" desorganizativas de quienes nos gobiernan.