Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimarts, 4 d’agost del 2009

EL "rodillo" DEL Sr. AGUSTI

L'hegemonia del PP en l'Ajuntament de Paterna és la principal basa de l'equip de govern per a prendre les mesures de forma unilateral, siga qui siga la seua repercussió i sense atendre a les raons que esgrimixen des dels grups de l'oposició.

L'última ostentació de la seua majoria absoluta es va produir dijous passat, en el ple extraordinari que devia –I de fet va aprovar- les modificacions de les memòries de les empreses que s'ha encabotat a crear l'equip de govern.

Els grup de l'oposició, hem criticat durament la falta de previsió i precipitació dels populars en un assumpte de la magnitud i transcendència de la creació de les empreses mixtes, que no sols afecten competències municipals, sinó també a la ciutadania. En este sentit, hem matisat que se'ns priva del dret a presentar al·legacions, ja que el mes d'exposició pública serà el d'agost, un dels mesos més difícils per a exercir este dret per tatarse el mes vacacional per excel·lència.

També hem lamentat esta actitud i el menyspreu no sols als grups polítics, sinó als milers de ciutadans que van depositar el seu vot i confiança en ells i a aquells que s'involucren i preocupen per la millora del nostre municipi i els seus servicis.

Així mateix, amb este comportament, el PP pretén dificultar i infravalorar la seua labor en un assumpte tan rellevant com l'aportació de patrimoni municipal a empreses d'economia mixta la viabilitat econòmica del qual no està assegurada.

Van ser tantes les presses de l'equip de govern per a tirar endavant el seu inciativa que fins ahir mateix, a poques hores del ple extraordinari i passat l'horari de tancament del Registre d'Entrada de l'Ajuntament, van remetre esmenes a les memòries. Per la seua banda, l'oposició es vam vore abocats a acudir a un ple, important, sense temps material per a l'estudi i preparació de la dita documentació –Més de 5.000 pàgines que se'ls va remetre entre el dimarts i el dimecres-.

Una vegada més, el PP ha deixat constància de la seua falta de voluntat per a consensuar i la seua prepotència per a actuar, avalat per la majoria absoluta de què gaudix. Les portaveus de Compromís, Loles Ripoll, i del PSPV-PSOE, Sonia Borruey, han criticat el desinterés del PP, que ha evitat explicar-los el projecte i els canvis previstos.

Les portaveus de l'oposició han coincidit a assenyalar que açò constituïx una prova més de la falta de transparència del govern del PP que obliga a ambdós grups a asisitir a una decisió presa “a marxes forçades i sense temps per a accedir a la informació”. Açò representa una vulneració evident del dret a la informació dels partits de l'oposició.