Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimecres, 30 de setembre del 2009

AIGÜES FECALS EN EL BARRANC DE LA FONT

EL COL·LECTOR DE FECALS DE LES OBRES DE CANALITZACIÓ DEL BARRANC ESTÀ TRENCAT I NO HO REPAREN

Les obres del barranc de la Font estan encara inacabades. Mentre es feien les obres, els operaris van trencar el col·lector de fecals, cosa bastant comuna en unes obres d'aquesta envergadura, que es veuen travessades per nombroses canalitzacions: d'aigua, de llum, de gas, etc. El problema està que NO S'HA REPARAT AQUEST COL·LECTOR, QUE ÉS EL COL·LECTOR GENERAL DE FECALS, que passa pel barranc en direcció al riu Turia, amb la consegüent perillositat d'aquest abocament a l'aire lliure. Si l'abocament municipal continua sense ser reparat, les aigües fecals continuaran ocupant el barranc en direcció al riu Turia.

Per a Loles Ripoll portaveu de Compromís "és necessari que aquest col·lector siga reparat immediatament. La Regidoria d'Obres hauria d'haver instat a l'empresa a fer-lo, perquè el dany mediambiental al barranc és molt greu. Si no ho reparen, el nostre grup municipal denunciarà aquest fet al SEPRONA".

Es dóna la circumstància que Compromís per Paterna va presentar una moció fa ara un any, que va ser aprovada per unanimitat, en la qual es demanava que l'ajuntament incoés un expedient per a declarar el barranc de la Font paratge natural municipal, però l'equip de govern no ha fet gens encara referent a això i, per altra banda, deixa que aquest paratge es vaja degradant més i més.

1 comentari:

Anònim ha dit...

¿ Que diu l'equip de govern?.
¿La senyoreta Contelles?