Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimarts, 13 d’octubre del 2009

COMPROMÍS EXIGEIX A FOMENT QUE INSTAL·LE AMB URGÈNCIA LES PANTALLES ACÚSTIQUES AL BY PASS QUE FALTEN DES DE FA DOS ANYS

Compromís per Paterna es fa eco de la denúncia veïnal sobre falta de pantalles acústiques en alguns trams del by pass, tal com es pot comprovar a les imatges.

Els veïns d’aquesta zona de la Canyada ja denuncien fa dos anys el fet al Ministeri de Foment, però este encara no ha fet res. Es tracta d’emissions acústiques de més de 60 decibels, un soroll que segons els veïns “no es pot aguantar”.



Precisament, les pantalles falten en un tram de més de 20 metres, i és precisament per ací per on s’escola el soroll, que va amplificant-se fins arribar a les cases més pròximes. És un soroll diürn i nocturn, perquè el by pass té trànsit tot el dia, especialment a partir de les 5 del matí, que és una hora en què normalment encara es dorm, i el soroll dels camions desperta a molts veïns i veïnes.


Tal com ha manifestat la portaveu de Compromís per Paterna aquest matí, Loles Ripoll, “amb la salut de la ciutadania no es juga i ja no sabem que més poden fer els veïns per a evitar aquesta situació tan molesta”. De fet, la queixa ja l’han elevada al Defensor del Poble, i de moment estan esperant una contestació.



Publicat:


PATERNA AHORA
HORTANOTICIAS
PATERNA AL DIA

La Gaceta