Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

divendres, 30 d’octubre del 2009

MANI CONTRA LA CORRUPCIÓ


El col·lectiu ciutadà “No a la Corupció” escenificarà este dissabte una metàfora de la mort de la democràcia pels carrers de València.






El col·lectiu ciutadà “No a la Corrupció” prepara una manifestació per a este dissabte “davant de les noves revelacions que impliquen al president de la Generalitat, Francisco Camps, i al partit popular en la trama de corrupció Gürtel”.

En esta ocasió, els membres del col·lectiu i les milers de persones anònimes que ja s'han adherit al col·lectiu escenificaran un enterrament de la democràcia davant del Palau de la Generalitat “assassinada pels polítics corruptes”.

En la presentació de la manifestació, que s'iniciarà el dissabte 31 d'octubre a les 18 hores des de la Plaça de Sant Agustí, els convocants de la “marxa fúnebre” pretenen contraposar amb la seua nuesa, la puresa política de la ciutadania enfront de “l'opacitat i obscurantisme del Consell de Francisco Camps”. “Els Governants de la Comunitat Valenciana han traït els valors democràtics aprofitant els seus càrrecs per a beneficiar-se. A més, han usurpat al poble la seua voluntat amb els seus martingales i la seua negativa a donar explicacions i el seu intent de normalització de la mentida i la corrupció”, afirmen des del col·lectiu.

Per això, l'acció de dissabte que ve impulsada i recolzada per milers de ciutadans valencians pretén “recuperar la democràcia per a la ciutadania”, escenificant una mort de la democràcia provocada pels polítics corruptes i un naixement del nostre futur democràtic gràcies al suport de totes les persones participants.

Els assistents a la marxa portaran ciris rojos, en senyal de dol, i aniran acompanyats de bandes de música, dolçaines i tabals, que tocaran mort. Darrere de recordar a les víctimes de la corrupció, el col·lectiu donarà pas a la lectura d'un manifest que celebrarà el ressorgir del canvi i la regeneració democràtica amb música i batukadas plenes d'energia i il·lusió per recuperar les possibilitats d'un futur millor.

El Col·lectiu “No a la Corrupció” ja està format per més de 12.500 valencians i valencianes adherits en la xarxa social d'internet Facebook i va aconseguir reunir a més de 3.000 persones, en tan sols tres setmanes de vida, el passat mes de juny exigint la dimissió de Francisco Camps per la seua implicació en la trama corrupta.

1 comentari:

Anònim ha dit...

JO VAIG! HEM DE SER MOLTS, QUE NO ENS PRENGUEN PER IDIOTES