Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dijous, 29 d’octubre del 2009

EL EXCREMENTS DE GOSSOS INVADIXEN PATERNA

Compromís denúncia la ineficàcia per part de l'equip de govern del PP per a controlar els amos dels gossos.

Hi ha moltes queixes per part de particulars i associacions de veïns amb relació a este tema, i l'executiu municipal no ha realitzat cap mesura efectiva per a acabar amb este problema. Segons Loles Ripoll, membre d'Iniciativa i portaveu de Compromís: “hi ha una ordenança municipal per la que es pot multar amb 60 euros a l@s amos dels animals que la incomplisquen”. El problema és que no s'està aplicant.

Tenim constància que en algun cas que la policia ha detectat algun amo que no ha arreplegat l'excrement, no ha sigut multat. La ciutadania exigix que les solucions vagen més enllà dels mers fullets explicatius que ha realitzat la Regidoria de Sanitat. Segons Ripoll: “la informació és necessària, però hi ha gent incívica que només reacciona amb les sancions”.

Proposta de Compromís

Hi ha altres pobles on s'han pres mesures estratègiques, com el que vagen policies municipals de particular que, sabent que no poden multar, si que poden avisar a altres patrulles. Seriosa un operatiu fàcil de posar en marxa. Sabem que allí on s'està realitzant ha donat bons resultats, per açò pensem que podria adoptar-se a Paterna.

El tema de la neteja, com ja ha denunciat Compromís moltes vegades, és un problema a Paterna, per la qual cosa des del nostre grup municipal hem sol·licitat moltes vegades la necessitat elaborar una ordenança municipal de neteja viària.

Publicat:
PATERNA AL DIA
Infopaterna