Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

divendres, 16 d’octubre del 2009

La visita del Papa va suposar el pagament d'un milió i mig en comissions

Més maldecaps per a Francisco Camps, després de la informació que es publica aquest divendres «El País». La xàrcia que liderava Francisco Correa va guanyar més d'un milió i mig d'euros amb la sonorització i el muntatge de pantalles per a l'estada de Benet XVI a València en 2006. Un document de la policia explica com la trama va organitzar un pla per fer-se amb part de l'organització de la visita i aconseguir uns beneficis molt alts.


La Fundació que va gestionar la visita del Papa, de la qual formava part la Generalitat, l'arquebisbat, la Diputació de València i l'Ajuntament del cap i casal, va adjudicar a Radio Televisió Valenciana la distribució del senyal de l'acte.
Llegir més

Fraga no posaria la mà en el foc per Francisco Camps

El sendemà de la marxa de Ricardo Costa, la polèmica que envolta el PPCV per l'afer Gürtel ha tornat a primera plana arran de les declaracions de l'expresident de la Xunta de Galiza. Manuel Fraga ha lloat l'alcadessa de València perquè creu que es troba lliure de tota sospita però, sorprenentment, ha dit que no pot dir el mateix del president de la Generalitat.
Més informació

I mentre...
Agustí possa la mà per Camps: "Francisco Camps és la millor garantia del PP"



L'alcalde de Paterna i membre del Comitè Executiu Regional del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Lorenzo Agustí, ha asseverat hui que "el President Camps és la millor garantia del PPCV com símbol de la unitat i la coherència del partit".
Notícia completa



3 comentaris:

Anònim ha dit...

Un altre que es cremarà ¿ serà abans d'arreplegar les promeses del muy honorable de ferlo pujar i pujar...?
Ell cesà a un regidor pareix ser que per menys i ara ¿Rescolza a Camps?. L'esquizofrenia del poder...

Anònim ha dit...

AQUI PRIMERO TODOS PONEN LA MANO EN EL FUEGO, LUEGO LA RETIRAN, PRIMERO QUE EL APOYO A CAMPS ES TOTAL LUEGO QUE ESTAN BUSCANDO CANDIDATO PARA EL 2011, POR SI ACASO.
SR AGUSTI QUE QUIERE SER PRESIDENT?
LO TIENE MAL...

Anònim ha dit...

ASI NOS VA EN PATERNA CON EL GRAN APOYO A CAMPS LORENZO EN EL GURTEL HASTA LAS TRANCAS.
VILLAJOS DIMISION