Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

divendres, 27 de novembre del 2009

COMPROMIS PER PATERNA dona el seu suport a Aminatu Haidar



Loles Ripoll, viatja hui a Lanzarote per a mostrar el seu suport a Aminetu Haidar




Una delegació d'Iniciativa del Poble Valencià, encapçalada per la seua regidora a Paterna (Compromís per Paterna), Loles Ripoll, viatja hui cap a Lanzarote per a mostrar el seu suport a Aminetu Haidar, que es troba a l'aeroport de l'illa canària en vaga de fam per reivindicar el seu dret de retorn al Sàhara. Amb la seua presència a Lanzarote, al costat d'Haidar, Iniciativa-PV vol denunciar el vergonyós paper del govern espanyol en este assumpte.

Per a Loles Ripoll “els interesos economics no poden primar per damunt del Drets Humans. La situació del poble Saharaui es resoldrà als territoris ocupats”.

Per una altra banda, la diputada d'Iniciativa del Poble Valencià i portaveu de Compromís, Mónica Oltra, ha presentat hui en Les Corts una proposta de resolució per a què el parlament valencià "acorde condemnar el maltracte sofert per Aminetu Haidar i demanen el seu retornament immediat al Sàhara Occidental".

Publicada:
EUROPA PRESS

PATERNA AL DIA

TORRENTI

EL ECONOMISTA

1 comentari:

Anònim ha dit...

Loles, todo mi apoyo en tu visita a Lanzarote. Eres, has sido y serás una firme defensora del pueblo saharaui. Un beso y todo nuestro apoyo