Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dilluns, 30 de novembre del 2009

JOVES EXIGIX EL TRASLLAT DE LA PISTA MULTIESPORTIVA DEL PARC DE LA CANYADA


LA PISTA ENVAÏX EL CAMP DE BÀSQUET

Fa ja més d’un any que l’Ajuntament de Paterna va instal·lar una zona multiesportiva que permet jugar en una mateixa pista a bàsquet i futbol. Malgrat les seues reduïdes mesures (no poden jugar dins més de 6 o 8 persones) aquest havia de ser, en principi, un espai més per poder divertir-se al barri fent esport.

L’associació juvenil Joves Compromesos amb Paterna considerem que coneixent les deficiències esportives a la Canyada no seria difícil entendre que aquest nou camp d’esports seria de gran benefici per als joves, ara bé sempre que no invalidara un espai esportiu ja existent. Doncs per molt paradoxal i incongruentment que ens puga parèixer així es va fer: l’Ajuntament de Paterna va decidir instal·lar aquesta innovadora pista just damunt d’una altra anterior. Precisament un camp de bàsquet de dimensions reglamentàries, l’únic existent en el barri.

D’aquesta forma des de ja fa més d’un any el camp de bàsquet del parc de la Canyada està literalment envaït per unes noves instal·lacions més xicotetes que invaliden el seu ús correcte, impedint que els joves practiquen esport lliurement en una zona dedicada per a este ús.

La Junta de Barri de La Canyada ja va demanar a l’Ajuntament de Paterna que retirara la pista multiesportiva d’enmig del camp de bàsquet. Aquesta demanda no va tenir més resposta per part de l’Ajuntament de Paterna que la ignorància.

Víctor Pons, un dels membres d’esta associacio juvenil, ha afirmat: “Des de Joves Compromes@s amb Paterna entenem necessària la creació d’espais d’us públic per als joves i veïns de la Canyada, però entenem absurdes actuacions com aquestes que no van sinó en sentit contrari. Per això exigim al govern local que retire de forma imminent de damunt del camp de bàsquet la pista de multiesports per a permetre que es puga practicar lliurement el bàsquet a la zona que correspon, que repare els desperfectes del camp de bàsquet sobre el qual s’ha instal·lat la pista multiesportiva (cistella, línies de joc,...) i que instal·le la pista multiesportiva en un lloc pròxim que no perjudique a cap altre esport ni activitat i permeta continuar gaudint d’aquesta pista”.