Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimarts, 17 de novembre del 2009

Llig les notícies de Compromís al Paterna al Dia

Els arbres en els carrers de La Canyada són una de les seues senyals d'identitat, encara que en ocasions es distribuïxen d'una forma anárquica.

Hi ha carrers amb la meitat d'una vorera amb arbres i l'altra meitat sense no-res, o una casa amb arbres en la vorera i la casa següent sense un arbre.


Compromís per Paterna ha denunciat la falta de rigor del PP en no prendre mesures per evitar la circulació de vehicles sense autorització per l'horta.





L’any passat, els perdigons que van disparar uns caçadors que caçaven a la Vallesa van ferir un veí que anava passejant.


Enguany han tornat els caçadors al parc quan s’ha obert la veda i els veïns que passegen per la zona senten els dispars molt pròxims a ells i, lògicament, tenen por de rebre algun tir.


La portaveu de Compromís va advertir al ple que si Urbanisme apareixia al conveni és "per a fer-se la foto".


Mentre que l'alcalde Lorenzo Agustí va contestar que l'ajuntament, una volta aprovats els convenis amb Ikea, donara trasllat a la conselleria per que els ratifique amb els compromissos que això comporta. Compromís està satisfet amb l'arribada d'Ikea però vol més transparència.