Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimecres, 4 de novembre del 2009

LLOMA LLARGA DEMANA MÉS NETEJA

Veïns i veïnes de Lloma Llarga porten mesos exigint a l'ajuntament més neteja per al barri. Actualment només hi ha dues operàries que agranen el barri, i això, en un nucli tan extens, i que està prop dels 6.000 habitants, és completament insuficient. El col·lectiu de veïns de Lloma Llarga reivindica un barri més net i per a això han fet una crida a les autoritats perquè amplien les mesures de neteja que es destinen al barri. Segons han dit, fa unes setmanes que han netejat el jardí del poliesportiu Sud, però els veïns i veïnes volen que hi haja més dotació d'efectius perquè saben que si no aquest jardí i la resta del barri continuarà brut.

A més, demanen que la vigilància augmente els caps de setmana a la nit per a evitar els problemes derivats del “botellón”; més papereres en el barri; que s'augmente la il·luminació en la zona de jocs del parc de Valterna Sud; i que es reforce el mur del poliesportiu, que es va declarar en ruïnes i constitueix “un perill amb una piscina buida de 15 metres”, han indicat. “Si l'associació de veïns es reunirà haguérem exposat allí aquesta situació però no es reuneix des de fa més de vuit mesos”, han assegurat.

La regidora de Compromís per Paterna, Cristina Domingo, que va participar en la protesta veïnal, va manifestar que "la gent del barri aspira a tindre un barri net, una reivindicació que no hauria de plantejar-s'en una ciutat com Paterna i en ple segle XXI”. La neteja viària és una necessitat bàsica que han d'atendre els ajuntaments, però el govern municipal de Paterna pareix que escamotege recursos de neteja. No sabem si FCC compleix el contracte en Lloma Llarga. Eixa és una responsabilitat de l'equip de govern, que ha d'inspeccionar si l'empresa compleix el contracte o no. I en cas que, complint el contracte, la neteja siga insuficient, caldrà que s'augmenten els efectius de neteja amb recursos municipals".

A més de la denúncia per la neteja, els veïns presents també comentaren moltes de les deficiències del barri, com la necessitat d’una escola pública, d’altres. Per tot això, al juny d’aquest any van fer una recollida de signatures per lluitar contra aquest problema però les coses no han canviat substancialment.

A més de cridar l’atenció del govern municipal del PP sobre esta situació, el col·lectiu veïnal vol conscienciar a la ciutadania que hi ha que ser més cívics en la convivència.

Publicada:
El Punt
Infopaterna
Hortanoticias
El Torrentí

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Buenas tardes,

Habemos personas interesadas en formar parte de este colectivo de vecinos, pero no sabemos dónde dirigirnos o cuando y cómo se concentran.

Si pudieran facilitarnos más detalles se lo agradeceríamos.

Un saludo.

Compromís per Paterna ha dit...

Envia'ns un e-mail a l'adreça de correu de Compromís (compromisperpaterna@hotmail.com; compromis@ayto-paterna.es) i podrem possar-te en contacte amb estes persoens. Açí al blog i com a comentari no publicarem les dades perquè estan protegides i una cosa privada.
Gràcies pel teu interés