Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimarts, 24 de novembre del 2009

SOL·LICITUD DE FIRMES DE SUPORT A AMINETU HAIDAR

Aminetu Haidar, la Gandhi sahrauí, es troba en l'aeroport de Lanzarote en vaga de fam des del diumenge 15 de novembre del 2009 per a exigir la tornada a la seua pàtria, el Sàhara Occidental, de la que va ser expulsada il·legalment per part de les autoritats marroquines d'ocupació després de retirar-li el passaport, i per a exigir al govern espanyol, que la va admetre irregularment en el país, que la torne a l'aeroport l'Aaiun, ciutat en què sempre ha viscut i en la que residixen els seus dos fills, i requerisca de les autoritats marroquines el ple respecte a la seua persona i a les seues activitats pacífiques en defensa del respecte als Drets Humans.

La salut d'Aminetu Haidar s'està deteriorant ràpidament a causa de la vaga de fam.
Cada dia la seua situació s'agreuja. En estos moments només es manté gràcies a l'increïble fortalesa moral, la determinació i la certesa absoluta en la justícia del que defén.

Aminetu està disposada a resistir fins que la tornen a la seua pàtria i amb plenes garanties de poder desenrotllar la seua labor com a defensora dels Drets Humans del poble sahrauí. Serà responsabilitat del Govern espanyol si la seua salut, molt castigada darrere del seu pas per les presons secretes marroquines i les vexacions i tortures a què en elles va ser sotmesa, es ressent de manera irreversible.
Si encara li queda quelcom de dignitat, de responsabilitat, d'humanitat, el govern espanyol ha de prendre immediatament les decisions que conduïsquen que Aminetu torne a El Aaiún amb els seus fills i la resta de la seua família.

Sol·licitem la teua firma per a exigir al Govern espanyol la volta segura i sense condicions d'Amineel teu Haidar a sa casa en El Aaiún .

Envia un missatge amb el teu nom, cognoms i DNI a l'email: todosconaminatou@gmail.Com

PLATAFORMA DE SOLIDARITAT AMB AMINETU HAIDAR

1 comentari:

Loles Ripoll ha dit...

Tots i totes som Aminetu Haidar, una mostra més de la represio en els territoris ocupats pel Marroc en el Sahara occidental.
El govern espanyol té una gran responsabilitat, i es el moment de presionar desde totes les instituciones i la poblacio civil,
UNA MOSTRA MES DE LA VULNERACIO DELS DRETS HUMANS, I EL BENEPLACIT DE LA COMUNICAT INTERNACIONAL.
ELS INTERESOS ECONOMICOS PER DAVANT DEL DRETS HUMANS I LA LEGALITAT INTERNACIONAL.