Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimarts, 26 de gener del 2010

EL TERCER ESPAI: Coalició Compromís

La coalició es crea, segons van anunciar els representants del tres partits, Enric Morera pel Bloc, Mònica Oltra per Iniciativa i Carles Arnal pels Verds-EE, per convertir-se en “alternativa de govern”. Bloc-Iniciativa-Verds no vendrà barat el seu suport en cas que “els números donen per a fer un govern d’esquerres” amb el PSPV, però la idea és treure al PP de les institucions.

Morera ha destacat que la coalició part d'un grup parlamentari “actiu, amb ambició i potent, i d'una base municipal molt sòlida”. Segons la seua opinió, es tracta d'un espai “vertebrador” creat en clau electoral per a representar a una diversitat de persones i que és “compatible” amb l’”aposta estratègica” del Bloc que és l'Espai Valencià de Progrés.

Mónica Oltra ha destacat l'objectiu d’”impulsar la defensa de la democràcia, per al que és imprescindible que les institucions siguin transparents i que els diners públics es destinen a l’interés general”. “Compromís es configura com una barrera davant del bipartidisme i davant de la dreta”, i va afegir que després de la “primera fase de la legislatura de desemmascarar al PP”, el grup entra en una segona etapa de oferir propostes al ciutadans.

Llegir més: L'Informatiu

1 comentari:

Anònim ha dit...

Enhorabona pel vostre esforç per crear una alternativa desde la pluralitat.