Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimarts, 23 de febrer del 2010

LA REGIDORIA DE MEDI AMBIENT HAURÀ D'INFORMAR SOBRE LES TALES

Tal i com diu la moció de Compromís (consensuada amb la resta de forçes polítiques) la Regidoria de Medi Ambient haurà d'informar de manera immediata al Ple i a les organitzacions socials interessades sobre l'avaluació posterior de les tales produïdes, i que a la vista de l’informe, inicie, si és procedent, l’expedient sancionador.


ACORDS DE LA MOCIÓ


1. Que la Regidoria de Medi Ambient informe de manera immediata a este Ple i a les organitzacions socials interessades sobre avaluació posterior de les tales produïdes, i que a la vista de l’informe, inicie, si és procedent, l’expedient sancionador.

2. Que, amb caràcter previ a la llicència, l’Ajuntament exigisca a les companyies un programa de reforestació, i si, per raons d’urgència això no fóra possible, que demane una fiança. L’Ajuntament també exigirà amb caràcter previ un programa d’actuació en el qual s’especifiquen detalladament els treballs a realitzar (zona concreta, exemplars concrets que es veurien afectats, etc.). A més, l’Ajuntament redactarà un document tècnic que concilie les obligacions de les companyies elèctriques davant de possibles incendis forestals amb la necessitat de la major defensa possible de la massa forestal.

3. Els documents especificats en el punt anterior hauran de constar en el PGOU mitjançant una modificació puntual.

4. Reiterar a la Generalitat Valenciana la sol·licitud d’aprovació del decret que regula els treballs davall de les línies elèctriques tenint en compte les modificacions plantejades per este Ple.

5. L’Ajuntament incorporarà al Pla General un document tècnic que concilie la necessitat de certs treballs baix de linies electriques per impedir els incendis forestals amb la necessaria protecció de la massa forestal.

6. Donar trasllat d’esta moció al moviment associatiu, a les juntes de barri i a les empreses REE i Iberdrola, i als grups parlamentaris de les Corts Valencianes.

1 comentari:

Anònim ha dit...

El concejal no ha informado de nada, porque ha sido el sr. Agustì el protagonista, al final, resulta que está muy enfadado e indignado y que sepa él, sus asesores. y todo su equipo que cuando se enfada tanto es porque sabe QUE NO LO HAN HECHO BIEN,
Así que animo, que estais haciendo lo que toca...cualquier día lo vemos haciendo lo que hace su gente en les Corts, tirar a los diputados y diputadas, ya lo hizo con la sra Oltra y hoy con el sr Luna.
Y es que perder los nervios es el resultado de acabar demostrando lo que son.
El señor alcalde YA NO ENGAÑA A NADIE, con su apariencia de tolerante , demócrata, consensuador y gran defensor de la participación ciudadana...
A la sra Domingo felicitarla por su discurso, su tono y su forma de argumentar...