Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

divendres, 19 de febrer del 2010

Tres anys de Compromís

Un nombrós públic ens va acompanyar ahir en la que ha sigut la primera de les xarrades per barris que Compromís per Paterna hem organitzat per a l’any 2010. A la trobada assistiren representats del moviment associatiu i veïnal de Paterna, així com del món fester (Interpenyas), d’altres formacions politiques o alguns dels nostres militants i simpatizants.


La d’ahir va ser una reunió participativa en la que els assistents plantejaren problemes, suggeriments i reflexions sobre la realitat local i la gestió del PP a Paterna –buida, feta de propaganda i allunyada dels vertaders problemes de la ciutadania.-. Sense dubte ahir va quedar clar que, amb este desgovern, la política necessita canviar.


Baix els títols de “La Paterna que volem” i “Tres anys de Compromís”, els ponents –Vicent Jutglà (Bloc) com a moderador; i com a oradores les dos regidores de Compromís a l’Ajuntament, Loles Ripoll i Cristina Domingo (Iniciativa PV) i José Juan Sanchis per part d’Els Verds EE- explicaren la tasca d’oposició constructiva que Compromís hem desenvolupat a l’Ajuntament (amb més de 200 propostes presentades), així com qual és la Paterna que nosaltres volem. Si tú vols saber quina Paterna volem, parlar-nos de la teua o ajudar-nos a construir-la junts, contacta amb nosaltres o apropa’t a la propera xarrada, de la que informarem adequadament.