Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dijous, 4 de març del 2010

Ajornat el FesTúria 2010 per problemes meteorològics

Des de Joves Compromesos amb Paterna i el nostre grup municipal Compromís per Paterna duguem vàries setmanes treballant intensament per a tractar de traure endavant el FesTúria a la Canyada. Com bé sabeu, la nostra intenció és la de poder oferir als joves i veïns en general una gran oferta cultural amb el millor dels nostres joves artistes en les seues diferents facetes: teatre, dansa, rap, música, pintura, fotografia o escultura.

Per a aconseguir aquest objectiu, hem hagut de buscar recursos de totes parts i plantar cara a alguns canvis d'última hora, gens que amb treball i paciència no es poguera superar. Però ara se'ns ve damunt un mal que no podem parar: la pluja. Totes les previsions meteorològiques apunten que aquest dissabte 6 de març hauran precipitacions. Per això, a pesar l'obstinació i il·lusió dipositats en el projecte no podem lluitar contra la meteorologia, només esperar que passe el temporal.

Per tant, hem decidit posposar (que no suspendre) el FesTúria, que, amb tota probabilitat, es va a celebrar en les pròximes setmanes. La idea és seguir amb el mateix cartell i a partir d'ara ens anem a posar a treballar per a buscar un nou dia per al FesTúria.

Tan prompte com tinguem l'autorització per a la celebració us farem arribar la informació. Esperem que pugau difondre aquesta notícia i no oblideu que tornarem en breu.