Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

divendres, 12 de març del 2010

COMPROMÍS DENUNCIA QUE LA PASSIVITAT D’AGUSTÍ EXCLOU PATERNA DE LES MESURES ANTISOROLL

Compromís demana explicacions a Agustí i li recorda que fa dos anys la Junta de Barri de la Canyada li havia demanat que actuara davant d’AENA pel soroll dels avions

En el Ple de gener, l’Ajuntament de Paterna va aprovar una moció en la qual el mateix ajuntament es comprometia a fer gestions a fi que Paterna participara en la comissió formada per ajuntaments afectats pel soroll dels avions i AENA. Esta comissió està composta per representants dels ajuntaments d’Aldaia, Manises, Mislata, Quart de Poblet, Riba-roja de Túria, Valencia y Xirivella, però no hi ha cap representant de l’Ajuntament de Paterna, quan el municipi és un dels més afectats pel soroll dels avions. Tant el nucli urbà com especialment el barri de la Canyada es troben a pocs quilòmetres de l’aeroport, i els veïns s’han queixat repetidament de l’impacte acústic tant de les maniobres d’aproximació dels avions com de les d’enlairament.

L’alcalde de Paterna no ha fet valdre els interessos dels paterners i paterneres

Compromís vol recordar que la Junta de Barri de la Canyada havia demanat a Agustí el 17 de novembre de 2008 que fera gestions davant d’AENA pel soroll dels avions. Però dos anys després només tenim una moció aprovada, però el senyor Agustí no ha fet ninguna gestió per a formar part d’esta comissió i així poder tindre informació de primera mà de les actuacions que AENA posa en marxa hui per a evitar l’impacte acústic i de de les quals Paterna ha quedat exclosa.
Concretament, Paterna no podrà tindre instal·lat en el seu terme cap sonòmetre del Sirval, que sí que tenen la resta de municipis que formen part de la Comissió de Municipis Afectats per l’Empremta Acústica, i servixen per a controlar les trajectòries de les aeronaus i el nivell de soroll que produeixen. Ni tampoc podrà ser un interlocutor especial en temes de soroll com són la resta de municipis d’esta comissió.

Loles Ripoll ha afirmat que “novament es demostra la passivitat de Lorenzo Agustí davant de les reivindicacions de la ciutadania de Paterna. Des de Compromís li demanem que baixe del despatx i s’implique en els problemes dels paterners i paterneres”.

1 comentari:

Anònim ha dit...

L'alcalde es: Si, si, si, si
¿Será Sisi emperatriz?.
diu que si i desprès fa el que li dona la gana...