Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimecres, 3 de març del 2010

Les notícies de Compromís al Paterna al Dia

Xarrada "Tres anys de Compromís: la Paterna que volem"
Si fa tres anys, EU es presentava integrat en Compromís, no ho farà en les següents eleccions, després de diversos problemes interns. Per això, Compromís, que manté la representació de dues regidores en l'Ajuntament, ha començat reunions d'informació a la ciutadania. Englobada per Iniciativa, Bloc i Els Verds, la coalició pretén fer reunions per barris per a informar del seu treball en el consistori, amb la presentació de més de 200 propostes, i també dels seus objectius.
Compromís han estat, juntament amb EU -que va celebrar una reunió el dia 17 de febrer- els primers grups a donar el pas i han coincidit fins i tot en la mateixa setmana.


Clica la imatge per a llegir

PLE EXTRAORDINARI DE TALES: El resultat més positiu del debat va ser l'acceptació d'estudiar la modificació de la normativa per a endurir les condicions perquè es puguin realitzar tales en la Vallesa. Recollint algunes de les aportacions realitzades pel grup Compromís, l'alcalde es va mostrar obert a la possibilitat modificar les ordenances municipals per a endurir la realització de treballs sota les línies elèctriques.





A proposta de Compromís, Paterna estudia una nova ubicació per Ikea: els terrenys de l’antic polígon de tir militar. El Ple de l’Ajuntament de Paterna ha aprovat una moció per unanimitat per la qual es proposa estudiar una altra ubicació per a la multinacional Ikea. Es tracta dels terrenys de l’antic polígon de tir militar que es troben prop de Carrefour.







El PP ha rebutjat en l'últim ple municipal de Paterna la proposta de Compromís de canviar l'ordenança de la Tamer. Diuen que buscaran altra fórmula per a tornar "una xicoteta quantitat"

Compromís i PSPV han denunciat l'ús dels edificis municipals per deixar propaganda del Partit Popular de Paterna.