Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

divendres, 16 d’abril del 2010

COMPROMÍS PER PATERNA RECOLZA AL JUTGE GARZON ENFRONT DE LES POSICIONS INTOXICADORES DE LA DRETA

A Paterna hi ha una sensibilitat especial amb les víctimes del franquisme ja que en el nostre municipi van ser afusellades milers de persones, quedant moltes inclús per identificar.


Després de massa anys s'ha instruït la causa contra els crims de lesa humanitat comesos pel franquisme, tot això a fi de trobar les persones desaparegudes, recuperar els seus restes mortals, verificar els seus fets perquè davant de tals crims es restaurara la dignitat de les persones víctimes, dels seus familiars i de la societat en general.

En estos moments el Tribunal Suprem, fora de tota lògica i intentant coartar el treball judicial, ha admés a tràmit querelles interposades per grups ultradretans i de tall feixista, al·legant una presumpta prevaricació en els treballs duts a terme en el marc de la investigació sobre els crims del franquisme

Loles Ripoll, regidora - portaveu de Compromís, ha destacat que: “les querelles interposades davant del Tribunal Suprems perseguixen una doble finalitat: desacreditar la labor de la investigació contra els crims del franquisme i al mateix temps els greus delictes de corrupció destapats pel procediment del cas Gürtel.”

Per això este matí el grup municipal Compromís per Paterna ha presentat una moció sol·licitant a l'Ajuntament que manifeste públicament la solidaritat amb el jutge Garzón i el reconeixement de la seua trajectòria en defensa dels Drets Humans. També, exigim al Tribunal Suprem que acabe de manera immediata la persecució injusta contra el jutge i que resolga tramitar i impulsar les qüestions pendents sobre la causa dels crims contra la Humanitat del franquisme.

Notícia publicada:
PATERNA AHORA

1 comentari:

Anònim ha dit...

Gracias por la propuesta y el artículo. Iré al pleno sólo para ver lo que dicen los del PP de éste asunto, sobre todo si son capaces de ir al cementerio el día 18 y luego estar en contra de que se averiguen los crímenes del franquismo, QUE SON CRIMENES CONTRA LA HUMANIDAD