Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

divendres, 23 d’abril del 2010

ELS VEÏNS DE LA CANYADA ES QUEIXEN DE L'ESTAT DE BRUTÍCIA DE LES SEUES INSTAL·LACIONS ESPORTIVES


El grup municipal Compromís per Paterna, sentint les queixes dels veïns de La Canyada, denúncia falta de manteniment suficient de les instal·lacions esportives municipals concretament en els vestuaris de la piscina publica del barri.

Des de Compromís per Paterna, creiem que, ja que els veïns paguen els seus impostos, tenen dret a què l'Ajuntament els oferisca els seus servicis en perfectes condicions d'higiene i salubritat.

Compromís per Paterna sol·licitarà al regidor d'esports del consistori que prenga les mesures necessàries per a solucionar estos problemes i que destine a les instal·lacions esportives municipals els recursos materials i personals “suficients” perquè els ciutadans puguen fer un ús “digne” d'elles.

La regidora portaveu de la coalició Compromís per Paterna, Loles Ripoll, ha declarat “és un clar exemple que el manteniment d'instal·lacions esportives de Paterna deixa molt a desitjar, i que posa de manifest, com ja va denunciar la coalició en el seu moment que és un exemple que el manteniment i la conservació de les instal·lacions esportives públiques no són una prioritat per al PP”

Publicat:

PATERNA AHORA