Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimecres, 14 d’abril del 2010

TERRENYS SIRO: COMPROMÍS EXIGIX QUE S'ACLARISCA LA TITULARITAT DELS TERRENYS

Des de Compromís per Paterna hem sol·licitat l'expedient de la permuta efectuada amb el Grup Siro i hem parlat en diferents ocasions amb funcionaris d'este ajuntament perquè se'ns aclariren els dubtes. Però encara falten respostes a preguntes tan importants com si el tram del carrer Crist de la Fe, situat dins del sector Rio, amb una superfície aproximada de 6000m2 és municipal o de la promotora. Igual que en l'Avinguda del Testar, amb aproximadament 2.600 metres més, ja que darrere d'examinar actes de plens municipals i diversos informes de tècnics municipals i de secretària hi ha dubtes raonables sobre la titularitat d'estos terrenys.

És més, darrere de la denúncia interposada a la fiscalia per un veí, el lletrat sí que aprecia possibles irregularitats que s'han de resoldre en l'àmbit del contenciós.

L'assumpte és de tal magnitud que Compromís per Paterna exigirà una investigació que aclarisca la titularitat dels terrenys del pla Siro i estudie si hi han hagut irregularitats en el procés, i que demane informes també sobre la protecció de la vila romana.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Esto es muy fuerte, por favor QUE LO ACLAREN.

Anònim ha dit...

Que más da quien sea el titular de los terrenos, las obras ya están en marcha y está toda esa zona urbanizada, no hay vuelta atrás...

Anònim ha dit...

PUES NO DA IGUAL PORQUE SI SON DEL AYUNTAMIENTO Y LOS HA DEJADO PERDER SIN NADA A CAMBIO EN FAVOR DE LA PROMOTORA...AL FINAL HEMOS PERDIDO LOS CIUDADANOS, POR UNA MALA GESTIÓN O LO QUE PUEDE SER PEOR POR ALGÚN FAVOR A LA PROMOTORA.