Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dijous, 1 d’abril del 2010

TRES ANYS DE COMPROMÍS

[ARTICLE PUBLICAT A LA GACETA]

Compromis colze a colze amb la ciutdadania

Prompte arribarem als tres anys de legislatura, i és temps d’anàlisi i reflexió.
Per al grup de persones i partits polítics que fem possible esta realitat anomenada Compromís per Paterna, ha sigut un temps intens d’oposició constructiva que hem aprofitat treballant per a millorar la vida dels paterners i paterneres. Tres anys plens de propostes.

Hem denunciat els preus d’or dels servicis que oferiran les empreses mixtes, aprovades en solitari pel PP. Hem informat de la paralització de les inversions municipals i hem traslladat a la població les nostres propostes contra la crisi. Hem exigit 15 minuts de freqüència en la línia 1 del metro, ens hem oposat a les tales a la Vallesa, i també als "bous al carrer", perquè en la societat que volem ningú ha de disfrutar amb el maltractament animal. Hem denunciat que la sanitat a Paterna està "sota mínims": l’ambulatori del Clot de Joan saturat, el centre d’especialitats de Burjassot amb llargues llistes d’espera. I també hem exigit que les contractacions de l’empresa municipal no es facen a dit.

Anem a continuar este camí... reclamant una programació cultural i lúdica en valencià i a tots els barris, apostant pel compliment de la Llei de dependència, de la Renda garantida de ciutadania, recolzant els professionals del Patronat Francisco Esteve, que no cobren fa dos mesos, o la Plataforma de Parats, que estan tancats al saló de plens per sentir-se enganyats per l’alcalde Lorenzo Agustí...

Des del nostre compromís, seguirem treballant per la felicitat del dia a dia, per les xicotetes coses que ens garantixen una vida millor, lluny dels gastos ostentosos que només poden disfrutar uns pocs i durant poc de temps. Perquè volem que Paterna siga una ciutat verda i neta de veritat, i no un eslògan publicitari. Una ciutat justa i solidària, més habitable, una ciutat educadora, amb participació real i democràtica, multicultural i que sàpia mantindre les seues arrels.

RES SERIA POSSIBLE SENSE VOSALTRES
PERQUÈ SOU EL FUTUR... I PERQUÈ NO HI HA DEMÀ SENSE TOTS NOSALTRES...

1 comentari:

Anònim ha dit...

Aquí estamos todos dentro Loles!!
Enhorabuena compartida por el artículo. Ha quedado redondo
M.