Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimecres, 12 de maig del 2010

Canal 9: EL CAS GÜRTEL NO ÉS NOTÍCIA

Canal 9 torna a silenciar la veritat del cas Gürtel. Per a la televisió pública valenciana la notícia de la reobertura de la causa contra el president Camps i alts càrrecs del seu Govern pels regals rebuts d'El Bigotes no és digna d'anar en titulars. Només es va informar d'això de passada, en una crònica en què s'anuncia el suport de l'Executiva del PP valencià al seu líder.

Segons assegura el diari El País, Canal 9 va dedicar només 26 segons a esta notícia, en la que el pes principal ho ocupa el respatler total de la direcció dels populars valencians al seu president.

MANIPULACIÓ REINCIDENT

No és la primera vegada que Canal 9 manipula d'esta manera tot el que té a veure amb la trama. Així, el passat mes d'octubre coincidint amb l'obertura parcial del sumari per part del jutge Antonio Pedreira, ho va relegar respecte a notícies tan importants com la pujada del preu del Ketchup. El mateix va fer fa un mes, quan el magistrat madrileny va alçar el secret a la resta del sumari: en esta ocasió va relegar la notícia a l'octau lloc.

Llegir més:
EL PLURAL

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Una vergonya mes... TOTS A LA CARCEL, per lladres, per fatxes...

Anònim ha dit...

http://www.tu.tv/videos/20-anys-de-canal-9-el-paper-de-la-telev

http://tu.tv/videos/20-anys-de-canal-9-el-paper-de-la-telev_1