Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimarts, 18 de maig del 2010

PATERNA PLANTARÀ UN ARBRE PER CADA NAIXEMENT O ADOPCIÓ

Compromís ha presentat esta moció que en cas de consensuar-se serà una manera ecològica de donar la benvinguda

L’Ajuntament de Paterna està acollit des de fa anys a la Xarxa de Ciutats Educadores. Paterna també forma part de la Xarxa de Ciutats pel Clima, que té entre els seus objectius la reducció de les emissions de CO2 en les ciutats. Per tant, Paterna ha de ser una ciutat que es preocupe perquè els seus habitants assumisquen els valors que defenen estes dos associacions internacionals, entre els quals destaca la sensibilitat per mantindre i millorar el medi ambient.

En este sentit, des de Compromís per Paterna valorem que una de les maneres d’estimular esta sensibilitat ambiental i el sentiment de pertinença i d’estima al municipi és plantant un arbre per cada xiquet o xiqueta que nasca o siga adoptat en el municipi. D’esta manera, Paterna contribuirà a educar als seus nous ciutadans i ciutadanes i les seues famílies en l’estima al seu patrimoni arbori i al medi ambient en general, i també contribuirà a la contenció del canvi climàtic amb els nous arbres que absorbiran CO2.

Loles Ripoll ha manifestat “proposarem que es faça un acte anual coincidint amb el Dia de l’Arbre, on es reunisca en la zona verda habilitada a este efecte els familiars de tots els xiquets i xiquetes que hagen nascut o hagen sigut adoptats durant eixe any per a plantar els arbres, sent assessorats per personal tècnic de l’Ajuntament per a realitzar la plantació.”


Finalment Compromís proposarà en la moció que al costat de cada arbre l’Ajuntament pose una placa amb el nom i cognoms i la data de naixement de cada xiquet o xiqueta que l'apadrina i l’especificació de l’espècie.

Retall LEVANTE EMV (18 maig)

Publicat:
TORRENTI
INFOPATERNA

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabuena, como siempre proponiendo y con originalidad...

Anònim ha dit...

Por cierto y lo del cheque bebé que aprobasteis todos los grupos, es que se va a acabar el año...