Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimarts, 8 de juny del 2010

COMPROMÍS DENUNCIA QUE EL PP INCOMPLIX LA MOCIÓ QUE ELL MATEIX VA APROVAR

L’HORARI D’OBERTURA DE LA BIBLIOTECA DE LA CANYADA NO ÉS L’APROVAT EN LA MOCIÓ

Ripoll, indignada: “estem davant d’un altre incompliment d’una moció aprovada


Compromís per Paterna ha denunciat l’incompliment de la moció que havia presentat Compromís i que va ser aprovada per tot el ple municipal referent a l’ampliació de l’horari de la biblioteca de la Canyada durant el període d’exàmens, és a dir, durant el mes de juny i alguns dies de juliol.

L’horari aprovat era de 9 del matí a 10 de la nit ininterrompudament durant els set dies de la setmana, mentres que el que es realitza és de 10 a 2 i de 5 a 10, i el dilluns al matí està tancada. És a dir, s’ha ampliat 2 hores més a la vesprada i el cap de setmana en el mateix horari. La regidora de Cultura, Elena Martínez, diu que “no hi ha més pressupost per a ampliar l’horari durant les hores aprovades en la moció”, però des de Compromís hem fet comptes i esta ampliació per a complir l’horari suposaria menys de 2.000 euros. Segons Loles Ripoll, regidora portaveu de Compromís, “esta moció es va votar fa dos mesos, quan ja estàvem en crisi, i el PP va votar a favor, la qual cosa significa que farien les seues previsions pressupostàries, i ara la senyora Elena Martínez ens comunica que no tenen pressupost. Li suggerim que busquen en la partida de subvencions a menjars i sopars, que allí segurament trobaran pressupost, però el que no és de rebut és aprovar una moció i després no complir-la, i més quan la gent jove del barri està omplint la biblioteca en este horari ampliat”. Efectivament, la biblioteca de La Canyada està completament plena durant estos dies d’exàmens, la qual cosa significa que era una necessitat en el barri ja que, com a Compromís va apuntar al seu dia, la biblioteca de la Cova Gran està molt lluny del barri de la Canyada i no és fàcil desplaçar-se.

Este és un nou incompliment d’una moció aprovada pel govern municipal del PP de Paterna. Ja va passar quan van posar el nom de Corts Valencianes a l’anterior avinguda del País Valencià –canvi que van dur a terme unilateralment i va ser molt qüestionat– en compte de posar el nom de María Moros, com preveia el protocol de nominació de carrers aprovat a penes tres mesos abans, amb l’objectiu d’incrementar els carrers dedicades a dones en el municipi, i ara ha tornat a ocórrer amb esta moció sobre l’horari de la biblioteca de la Canyada. Per a Compromís esta actitud és molt greu. Segons Ripoll, “el que està fent el PP, amb Agustí al capdavant, suposa despreciar les mocions com a resolucions de compliment obligatori de l’òrgan superior de direcció d’un ajuntament, i per tant un menyspreu a la democràcia i a la ciutadania”.

JOVES COMPROMESOS AMB PATERNA convoca una concentració aquest dijous, 10 de juny, a la porta del Centre social de La Canyada, per a reclamar el cumplimet de la moció aprovada.

Retall: LEVANTE EMV (8 juny)

Publicat:
INFOPATERNA
HORTA NOTICIAS
PATERNA AL DIA

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Como siempre,aprobando cosas que luego no se cumplen ¿es que cuando aprobaron la moción no estábamos en crisis?. Ya les vale...que lo quiten de otro sitio que se puede...y si no que sean consecuentes y no aprueben lo que no van a cumplir UNA MAS...PROMETER HASTA...

Anònim ha dit...

La señora concejala de cultura y fiestas no acierta una ultimamente ¿no salio en prensa que van a recortar hasta un 30% de fiestas?. Pues a cumplir las mociones que se aprueban.
MENOS FIESTAS, MENOS GASTO, MENOS COMIDAS Y CENAS
LA GENTE QUEREMOS COMER Y TENER ACCESO A LO PUBLICO