Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimarts, 15 de juny del 2010

RIPOLL ADVERTIX QUE PATERNA ENTRARÀ EN DÈFICIT ABANS D’ACABAR EL 2010

L’interventor ja va avisar que això podria passar
 

Lorenzo Agustí va condicionar la seua estabilitat pressupostària als ingressos que obtindria de les empreses mixtes, en total quasi 6 milions d’euros. Ara Agustí ha presentat al Ple una modificació de les memòries de les empreses mixtes en què s’ajorna el cobrament d’estos diners a 2011 i 2012. Això vol dir que Paterna no ingressarà estos diners i que la tresoreria no tindrà liquiditat per a cobrir els gastos previstos, gastos que van des de sous, factures per treballs realitzats, per reparacions, per a programes de qualsevol tipus (socials, assistencials, etc.) i, en definitiva, per a cobrir la marxa normal de l’ajuntament. Compromís per Paterna ja vam avisar que esta situació podria donar-se, perquè van quadrar el pressupost amb estos ingressos hipotètics, una actuació completament temerària, però Agustí ha portat el projecte de les empreses mixtes com a bandera en la legislatura i ha desoït reiteradament a Compromís, i inclús a l’interventor de l’ajuntament, que també advertia de que això podria passar.

Segons pareix, l’empresa que està en conversacions amb l’alcalde per a encarregar-se de gestionar les dos societats, ha exigit no pagar enguany sinó en els dos pròxims anys. Això significa que l’ajuntament de Paterna acabaria de cobrar els 6 milions d’euros en 2012, però això serà si finalment es realitzen els projectes, perquè si no, podria passar que l’ajuntament haja pagat 600.000 euros a una consultora amiga perquè realitze les memòries de les empreses mixtes, per cert, amb un sistema de fraccionament de pagaments per a no traure a concurs la seua redacció.

Loles Ripoll afirma que “el PP que durant anys ha presumit d’una gestió econòmica eficient i eficaç, amb superàvit, acabarà la legislatura en números rojos i tota la ciutadania de Paterna haurà de pagar els seus plats trencats”.

Publicat: