Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dijous, 15 de juliol del 2010

COMPROMÍS ALERTA QUE LES RESTES DE PODA S'ACUMULEN DURANT MESOS EN ELS TERRENYS MILITARS

Els veïns han avisat reiteradament a l'ajuntament, però encara no s'ha iniciat cap expedient

Veïns de nucli de la Pinaeta del Cel, situada en els terrenys militars de Paterna, prop de l'antic camp de tir, van comunicar ahir a Compromís que havien comunicat a la policia local  que havien restes d'unes podes realitzades en una pinnada pròxima a este nucli que suposaven un greu perill d'incendi. 

Estos terrenys són privats i, segons la normativa, els propietaris estan obligats a mantindre este espai en perfectes condicions. I no és esta la situació que ahir va trobar la regidora Cristina Domingo quan va ser a visitar la zona junt amb altres membres de la coalició. Com es pot observar en la foto, les restes d'unes podes antigues estan en el sòl, totalment secs, cosa que pot estendre qualsevol conat d'incendi, just en una zona cada vegada més plena de pins, ja que esta espècie està colonitzant a poc a poc la gran extensió d'este antic polígon de tir.

 Loles Ripoll, regidora portaveu de Compromís, va comunicar personalment  al regidor de Medi Ambient la situació perquè l'ajuntament instara als propietaris a netejar la zona, ja que la regidoria no havia iniciat cap expedient a pesar de les reiterades denúncies veïnals. Segons ha afirmat Ripoll “vaig parlar amb el regidor per a explicar-li la situació. Les sol·licituds veïnals han servit de poc fins ara. Esperem que  la regidoria moga fitxa ara i inste als propietaris a netejar la zona urgentment”.
Retall: LEVANTE EMV