Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

divendres, 2 de juliol del 2010

RIPOLL INSTA A AGUSTÍ A COMPLIR AMB LA COMA I INSTAURAR UN MERCAT AMBULANT ELS DIUMENGES

Per a Compromís per Paterna, un mercat ambulant setmanal i la regularització de xicotets punts de venda que existixen en l’actualitat donaria treball a molta gent del barri i avançaria en la seua normalització

Actualment, la Coma-Mas del Rosari és un dels barris de Paterna amb menys comerços per habitant. Tan sols hi ha un supermercat Día i un xicotet ultramarins-forn. La normalització comercial del barri ha sigut una reivindicació constant de l’associació de veïns i entitats del barri des de fa diversos anys, però l’IVSSA ha anat cedint baixos del barri a diverses entitats, de manera que la Coma s’ha anat quedant sense baixos.

La necessitat ha anat fent que florisquen botiguetes de gent que revén aliments i productes diversos en sa casa de manera irregular. Fa temps que l’associació de veïns i entitats ha sol·licitat a l’ajuntament que els ajude a regularitzar-se. En definitiva, que els done facilitats per a fer-se autònoms. Des de fa mesos este tema està en estudi en l’Ajuntament i l’alcalde ho està dilatant inexplicablement.

D’altra banda, un mercat ambulant setmanal els diumenges també ajudaria a dinamitzar el barri, i crearia llocs de treball. En este mercat ambulant podrien vendre, a més de gent que ven en altres mercats setmanals i ja té experiència, també persones del barri que es podrien llançar a este tipus d’experiència comercial.

Loles Ripoll, regidora portaveu de Compromís, ha manifestat respecte d’això que "un barri amb comerços és un barri viu. A què espera l’alcalde? Ell ha manifestat reiteradament que està a favor del mercat ambulant setmanal i de normalitzar els llocs de venda actuals, però les seues bones paraules, en açò com en tantes coses, es queden només en paraules, i mentrestant hi ha persones que podrien treballar en el mercat ambulant o en altres activitats i no ho poden fer per la falta de iniciativa del seu alcalde", ha conclòs Ripoll.

1 comentari:

Anònim ha dit...

És una idea molt bona: a vore si ix endavant!