Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

divendres, 22 d’octubre del 2010

COMPROMÍS ES MOSTRA OBERT A MÉS INCORPORACIONS DE FORMACIONS ECOLOGISTES

La coalició valora molt positivament el procés d'unificació de forces ecologistes que està fent-se a tot l'estat


La comissió política de la coalició Compromís, integrada per dirigents del BLOC, Iniciativa i Verds Esquerra Ecologista, ha realitzat una nova reunió per analitzar el treball que s’està duent a terme de cara a les properes eleccions autonòmiques i municipals de 2011.

L’òrgan de direcció de la coalició Compromís ha valorat molt positivament el procés d’unificació de forces ecologistes que està produint-se a tot l’estat. En este sentit Compromís ha remarcat que un dels seus objectius és potenciar este procés al País Valencià, “la coalició ja compta amb els Verds Esquerra Ecologista i els Verds de Villena i en este sentit estem totalment oberts a altres incorporacions de partits ecologistes valencians”, s’ha afirmat des de la comissió política.

“L’excel·lent relació que Compromís té amb el seu referent al Parlament Europeu el grup Verds-ALE ha de servir de base per a consolidar un gran front de caràcter ecologista que aconseguisca una presència decisiva al parlament valencià”. 

D’altra banda la comissió política de Compromís ha destacat la gran llavor que està realitzant-se en la consecució de candidatures municipals per a la coalició, segueixen tancant-se constantment noves candidatures, hores d’ara es pot afirmar que esta unió del valencianisme, l’esquerra i l’ecologisme comptarà en les pròximes eleccions amb xifres històriques de candidatures que permetran l’arribada a la pràctica totalitat del País Valencià

L’altre front obert per Compromís és l’impuls d’una Iniciativa Legislativa Popular per l’educació infantil de 0 a 3 anys pública i gratuïta. S’espera que abans de que acabe el mes d’octubre la Mesa de les Corts tramite esta proposició, aleshores començaran a contar els quatre mesos per a la recollida d’un mínim de 50.000 firmes. Des de Compromís s’està ultimant l’estructura de fedataris i tots els altres aspectes tècnics necessaris per a dur endavant esta iniciativa.

1 comentari:

Anònim ha dit...

AMB CAUTELA A VEURE SI ENTRA AZNAR QUE ARA ES EL QUE MES DEFENSA LA NATURA I L'ECOLOGISME...¿SERA POSIBLE?
ARA EN SERIO ENHORABONA...PER LA VOSTRA TASCA...