Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

divendres, 1 d’octubre del 2010

COMPROMÍS PER PATERNA DEMANA QUE LES BIBLIOTEQUES DEL MUNICIPI ES CONVERTISQUEN EN MEDIATEQUES

La coalició proposa que tots els centres municipals de lectura tinguen material audiovisual per a la consulta i el préstec als usuaris


Compromís per Paterna considera que “un poble com Paterna, amb la població tan dispersa, necessita més punts que oferisquen el servei de mediateca a la ciutadania, amb la qual cosa totes les biblioteques i agències de lectura que hi ha al nostre municipi han de tindre com a objectiu aquesta evolució”.

La regidora de Compromís per Paterna, Loles Ripoll, recorda a l’alcalde, Lorenzo Agustí, que “la cultura ha d’estar a l’abast de tots i descentralitzar així el servei de mediateca que ara només es dóna a l’agència de lectura de Campament”.

Loles Ripoll, afirma que “sabem que hi ha un problema de falta d’espai a les biblioteques en el nostre poble però també està clar que, a poc que s’incremente l’ús del llibre electrònic, l’espai físic que es necessita per tal d’acollir els fons que integren una mediateca també augmentarà”.

La portaveu municipal de Compromís per Paterna explica que “un dels objectius amb el canvi de biblioteca a mediateca serà, per exemple, el d’oferir un servei complementari al dels videoclubs, tenint títols de pel·lícules que no es troben en estos establiments i que són importants per la seua qualitat i aportació cultural. O també, a més de garantir l’accés a Internet als usuaris, servei que ja es dóna, tindre cd actualitzats per al préstec”.

Les mediateques, considerades com a centres de consulta d’informació digital, són, segons Ripoll, “un recurs, per exemple, per a gran part dels estudiants que acudeix a Internet o als suports audiovisuals per a buscar dades. Els cd, dvd, les microfitxes, els videos, els microfilms i d’altres donen la possibilitat d’emmagatzemar molta informació que fins i tot es pot consultar en línia, necessitant només ordinadors per tal d’accedir a ella”.

Actualment, el municipi de Paterna compta amb la biblioteca de la Canyada, la de la Cova Gran i les agències de lectura de Campament, la Coma i Terramelar. El servei de mediateca només es dóna a l’agència de lectura de Campament.

Publicacions digitals:

1 comentari:

Anònim ha dit...

http://www.agencia-de-publicidad.es/blog/chanquete-no-ha-muerto-en-bulgaria/